Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Brno
Hledám fajn ženu, která je pro každou srandu a má ještě chuť, začít něco nového. Ideálně napořád. Jsem rozvedený tatínek s vyřešenou minulostí. Řekl bych o sobě.... Jsem spíše klidnější povahy a rodinný typ, mám rád srandu a nerad se nudím. Rád jezdím na hory, cestuji, jezdím na motorce, na kole, chodím do kina, divadla.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  61 let | Čáslav
Už by to chtělo začít žít, užívat si života a né jen přežívat.........
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj, jsem 37letý aktivní muž, který má rád sportovní aktivity a normální životní styl. Baví mě turistika, jízda na kole, plavání a běhání. Zároveň si ale umím užívat i lenošení doma s filmem nebo v kině. Rád cestuji a poznávám nová místa a kultury. V partnerovi hledám společníka pro aktivní život i chvíle odpočinku, se kterým se budeme vzájemně doplňovat. Toužím po upřímné a věrné dámě, které budu moci plně důvěřovat. Cením si poctivosti, respektu a laskavosti. Jen vážně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Vsetín
Někdo pro začátek na výlety, pěšky a na kolo? Když najdeme společnou řeč, dál se uvidí... :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Karviná
Ahoj jsem 32 letá žena rozvedená ,mám děti v péči o to poslední se teď soudím ,hledám k dětem strejdu a už vážný vztah kdo by přijmul děti ráda cestují ,zvířata mám ráda.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Brno
Ahojky. Muž 43 let, hledá upřímnou, normální a bezdětnou ženu. Nekuřačku. Mám rád sport, hlavně pochoďáky a jakýkoliv pohyb. Velice rád přírodu a bydlení v přírodě. Najdu podobnou? Děkuji. Foto mejlíkem. Ahojky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | . vybrat .
Zdravím, rád bych se seznámil s nějakou milou a sympatickou dívkou. Nejlépe: - Ve věku 20-32 let. - Z Moravy (nejraději z Olomouckého kraje, Jihomoravského kraje a blízkého okolí).- Na společné výlety, procházky, posezení a snad si padneme do oka. Něco o mně: - Je mi 29 let. - Bydlím v Prostějově (nedaleko Olomouce).- Pracuji jako zdravotní laborant . - Koníčky: cyklistika, turistika (túry po horách, návštěvy památek), geocaching, požární sport, lezecká s
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Holešov
Kutil,romantik a pohodář
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 49 let, Olomouc
žena, 56 let, Praha
žena, 46 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 58 let, Praha
muž, 34 let, Frýdek-Místek
muž, 42 let, Praha