Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  46 let | Olomouc
Hledá se milá, roztomilá žena, které také ve vztahu něco chybí a chtěla by se opět na někoho těšit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Praha
Hledám parťačku pro život. Jsi štíhlá, je ti max 25 let a jsi nekuřačka bez tetování a piercingu? Pak jsi to třeba právě ty! :-) Mezi mé záliby patří běh, lyžování, in-line, kolo, cestování, ale také šachy, křížovky a dobrý sypaný čaj. Máš podobné koníčky jako já? Výborně, rád tě pozvu na večeři a drink a můžeme si o tom popovídat. Těším se na tebe. Daniel
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Praha
Ahoj, uvítal bych milou společnost na aktivní trávení společného času, co dál to se uvidí. Výlety, příroda, sport obecně, kino, restaurace... Jsem všestranný sportovně založený - stále aktivně hraji florbal a právě mi skončila sezona. K tomu i trénuji děti. Dále čtu, kreslím, fotím... ale rád si lehnu jen tak do trávy a zavřu oči. PRacuji ve Stodůlkách a bydlím poblíž Kladna... s kocourem:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Brno
krásný večer jestli se v Brně a okolí schovává žena ve věku 39 až 50 roků na vážný vztah moc rád ji poznám. Partnerku která má čas na budoucího partnera ,upřímnost a věrnost ve vztahu nutnost.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Pardubice
Ahoj....Myslíš si že oslovit v inzerátu , slovy, hledám ......., je to pravé ?Já né , člověk vztah vytváří , snad Ta pravá pochopí, nejde mě o pobavení , ale o to být s někým rád , na někoho se těšit.Aby Mě chyběl Tvůj smích aby Mě bylo smutno když Tě nějaký čas neuvidím.To je opravdu tak těžké potkat normální obyčejnou , usměvavou holku , ano holku i v našem věku.Jsem normální průměr, nemám ani nehledám miliony , jen rovnost, upřimnost a chtít ještě žít .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Olomouc
Nechce se někdo zkusit seznámit touhle cestou,olomoucký kraj.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Praha
ahooj a hezkej den :-) .. tak co třeba pokec? procházka? výlet? nějakej ten sport? večeře? divadlo? kino? koncert? ... na pohodu .... jo a když tak přemejšlím? nenašel by se tady v té záplavě abstinentů a nekuřáků a vyřešených a ještě vyřešenějších a dokonalých a ještě dokonalejších někdo? komu by udělalo radost ke snídani do postele kytka z louky a lahváč? :) společně si přečíst nějakou knížku? :-) ... nevím jestli bych měl přemejšlet :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Prostějov
Ahoj, hledám normální ženu, normální postavy, bez přetvářek a bez komplexů, s vyřešenou minulostí. Nehledám hned vztah...pár řádku, káva, procházka, kino. Zbytek až podle sympatií. Jsem obyčejný muž, žádný extra krasavec, ale snad upřímný, ochotný, pracující, se zázemím, milující otec dvou chlapců ve věku 11 a 12 let. tak pokud by měla nějaká zájem vyplnit si volné chvíle a ne sedět jen doma napiš. Martin
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Opava
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 39 let, Rokycany

Seznamka - muži

muž, 45 let, Jičín
muž, 50 let, Kutná Hora
muž, 41 let, Brno