Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  53 let | Praha
Hledám jednu jedinou ženu pro opravdový vztah a lásku pro zbytek života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  23 let | Brno
Ahojky. Ráda bych zde našla hodného muže do života. Který je navíc spolehlivý domácí kutil upřímný má rád legraci.. Prostě muž do života nikoliv kluk. Preferuji osobní setkání. Lucia
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Most
Hledám ženu (téměř libovolného věku), která je schopná vést společenské rozhovory, má pěkné ruce (ale umít oškrábat brambory), netrpí vážnějšími zdravotními problémy, nemá všude piercing, nekouří, nechlastá a má normální cyklus :-D Dále by měla mít ráda táboráky, procházky a výlety. Mezi mé koníčky patří mj. zahradničení, takže bez vztahu k přírodě to nepůjde. Děkuji :))
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Karlovy Vary
Najde se parťačka co ráda vyrazí kola, do hor, na výlet, do kina, když Tě bude bavit občas třeba i Geocaching, také to nebude vadit, ideálně západ Čech?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Brno-venkov
Hledáš vážné seznámení a společné bydlení, nebo jen schůzky - tajně a diskrétně? Máš ráda francouzské líbání, něžné předehry a dlouhé milování? Víš, že věk je jen číslo v nějakém dokladu, a tak ho neřeším a co ty?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Rychnov n. Kněžnou
Nejdůležitější pro změnu v životě je odvaha. Nejsem fanoušek virtuálního světa, ale rád bych se seznámil a našel zde partnerku, kamarádku, spřízněnou duši. Prosím jen vážně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | České Budějovice
Přeji krásné slunečné jaro všem :) Ráda se seznámím s mužem, který by byl mým nejlepším přítelem v mém životě. Myslím, že jsem hodný člověk se smyslem pro empatii a lidskost, příkoří a lhostejnost k druhým je mi cizí. Nevyhledávám zde ʂȩӽ, ale vzájemný respekt a důstojnost k druhému. Jsem baculka, žádná modelka, ale myslím,že ne úplně k zahození :) Pokud máš děti, tím lépe. Mam také už staršího syna :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Hradec Králové
Stačí napsat a domluvit se...ok?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 42 let, Nymburk
žena, 44 let, Liberec
žena, 74 let, Plzeň

Seznamka - muži

muž, 57 let, Praha
muž, 40 let, Uherský Brod
muž, 61 let, Plzeň