Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  46 let | Vsetín
Hledá spřízněnou duši na vše, co nám život nabízí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Brno
A proč ne...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Liberec
Ahoj, jsem tu na chvilku... více pŕes emaily, v realitě další... Sympatický, zachovalý ;), lehce sportovní chlap, nekuřák, veselý, s uzavřenou minulostí. Je zde žena, která to má možná podobně a také se chce hezky a ...seznámit ;) ?...Měj se, zatím, než mě objevíš ;), fajn.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Jaroměř
Ahoj. Moc rád Tě poznám. Já 49 let a bydlím 3 km od přehrady Rozkoš. Rozvedený a nyní sám. Jsem normální v pohodě kluk z vesnice. Hledám spíše vážný vztah se štíhlou ženou, ale také rodinu. vím že vztah se nehledá ale buduje.Tvé Děti nejsou překážkou ba naopak. Mám rád hory turistiku a prosté přírodu. Rád se projedu na kole když je chuť. Rád cestuji. Toužím po klidném rodinném vztahu a životu naplněným radostí štěstím a láskou. Tom
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Brno
Ideální stav by pro mne byl,kdybys mě občas navštívila,vykoupala se v bazénu, ohřála v sauně,opekla špekáčky,popovídala si,domluvila si příští akci a těšila se na ni i na mě.Mám dost aktivit i práce,ale doma jsem sám a to mě deptá.Jaká by byla Tvoje ideální varianta?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  24 let | Děčín
Hledá protějšek pro aktivní odpoledne:) Jestliže si ráda zacvičíš doma a miluješ pohyb na čerstvém vzduchu, máme společnou vlnu. Nenech se odradit jen tím, že mám rád občas konopí k odpočinku. Společně můžeme objevovat nové cesty zdravého životního stylu :) Jestliže oceníš večery strávené pohodově při procházkách pod hvězdami a občasných posezení, můžeme si společně užít harmonii a života. Těším se na naše společné chvíle plné vzájemného porozumění a lásky k přírodě ¦?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Nebydlím v Praze ani nemluvím jazykem. Hledám přátele, aby mi pomohli učit se, většinou všechno česky. Plánuji dovolenou na léto 2025 nebo déle do Česka, abych se dozvěděl více. Teď jen hledám přátele, možná později lásku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Plzeň
Ahoj. Hledám holčinu která je sama,po rozchodu,nebo čerstvě těhotnou.Hledám holčinu která si bude vztahu,zájmu vážit.Společně se vše zvládá lépe.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 39 let, Rokycany
žena, 46 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 49 let, Praha
muž, 45 let, Most
muž, 58 let, Žďár nad Sázavou