Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  42 let | Praha
Rád bych poznal ženu s dobrým srdcem, se vztahem k přírodě a selským rozumem; zahradničení, včelaření, les, rekreačnímu sportu (turistika, hory, kolo, plavání, běh...); se smyslem pro ironický humor, pravdomluvnost, čestné jednání; s chutí spolu diskutovat a naslouchat jeden druhému a třeba spolu i časem budovat vlastníma rukama domov. Ač jsem z města, větší část roku žiji na vesnici. Více si budu rozumět s ženou, která tedy vyrostla někde, kde liška dává dobrou noc a má raději přírodu než město
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Plzeň
Ahoj milá neznámá, hledám partnerku, se kterou mohu sdílet společné hodnoty, bavit se, smát se, chodit do kina, na kávu, výlety a když to bude klapat, tak pak být spolu v dobrém i zlém. Měla bys být pohodová a upřímná.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  61 let | Uherské Hradiště
Je mi 60 let a hledám muže ve věku od 57 do 65 let.Věnuji se cyklistice, vaření a mám ráda přírodu a cestování.Hledám partnera,se kterým bych mohla sdílet své zájmy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Ostrov
Ahoj , hledám fajn muže , pro kamarádství , výlety kino , divadlo , grilování, kolo, plavání .Ráda by jsem při vzájemných sympatiích i lásku a vztah. Je mi 49 let jsem z Ostrova.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Hledám prima ženu :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Praha
Jsem na začátku hledání, myslím, že ne zoufalec, ale jsem zvědavý, normální chlap, milující život. Jsem přátelský, empatický, pracovitý, zodpovědný , apod. Určitě mám i snad nějaké zápory, prostě nejsem 100%.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  44 let | Semily
Ahojky hledám chlapa 40...55 pro rodinu a hezky život mám 2 deti mě je 43
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Říčany
Hledám milou, pohodovou a veselou ženu na vše hezké
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Bohumín
žena, 59 let, Chrudim
žena, 46 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 42 let, Olomouc
muž, 57 let, Vyškov
muž, 38 let, Beroun