Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Opava
Ahoj muž 43 let pracujici, soběstačny s vlastnim zazemim hledam ženu na kamaradsky ale taky važny vztah ktera se neboji začit znova a pokud maš deti nevadi osobni setkani nam řekne vice
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Brno
Hledáme se navzájem? Jsem vegetarián, abstinent, zajímají mne........však mužem prohodit pár vzkazů, a pak třeba si říct víc osobně. Pokud tě profil osloví, tak se ohlaš. :-) Nejsem z Brna, ale celkem tam jezdím, takže potkat se můžeme bez problému. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Domažlice
Žena z Domažlic a okolí ,seznámit se ,na pohodový vztah .Bydlím na vesnici ,zájmy výlety ,příroda,hudba ,knihy ,kino atd.Více info pri případném zájmu .
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj v tomto novém roce dá se najít nová láska ? Je Jaro, co trávit volné chvíle spolu ?. Jsem milý, sympatický, svobodný, věrný, bezdětný nekuřák. Je mi 35let. Mám rád procházky, výlety, plavání, cestování, pizzu, přátelé, víno občas a spoustu dalších věcí. Hledám hlavně Lásku ideálně tu pravou. Milou, nezadanou, sympatickou, věrnou, spolehlivou. A také Vážný vztah. Pokud to jsi to dočetla až sem a máš zájem, tak klidně napiš. Fotka výměnou. Těším se S pozdravem Milan :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  40 let | Zlín
Pořád věřím, že láska existuje. Hledám muže, který ji bude chtít sdílet se mnou. Jsem silnější postavy, tak pokud ti to nevadí, budu se těšit na tvoji odpověď
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Praha
Hledám VŠ/SŠ nekuřáka mírné povahy se zájmem o vážný vztah, který nehledá sportovní rekordmanku, krasavici nebo majitelku přepychu, ale ženskou pro život. Smysl pro humor vítán, zájmy cestování, lyžování, bruslení, divadlo, koncert, turistika, procházky přírodou nebo historickým centrem města. Jen Praha a blízké okolí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Písek
Ahoj, hledám sympatického partnera na vyjížďky na kole, sledování pěkných filmů, výlety i chvíle klidu a relaxace. Někoho do pohody i nepohody.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Praha
Ahoj, hledám ženu pro život.. Žiju v RD za okrajem Prahy městským životem. Mám vyřešenou minulost. Velké děti a s nimi hezké vztahy, žiju pohodovým rytmem. Mám rád něhu a úctu. Každý máme svůj životní příběh. Mám velkého pejska
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 55 let, Zlín
žena, 69 let, Praha
žena, 40 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 51 let, Praha
muž, 49 let, Blansko
muž, 42 let, Praha