Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  46 let | Brno
Chtěl bych poznat tvoje já, psát si, povídat si, naslouchat nebo zajít na procházku, výlet.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Praha
Ahoj, hledám holku, která má ráda videohry a popkulturu, jako třeba Star Wars, Pán Prstenů, Zaklínač, DC, Marvell a ideální rande si představuje u společného hraní her, nebo společného koukání na filmy/seriály. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Liberec
Hledám přátelství protože i z přátelství může vzniknout hezký vážný vztah.Moc rád poznám sympatickou ženu která ví co v životě chce :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Říčany
Ahoj možná hledám právě tebe ženu do nepohody. Venku nám už zase prší a já stále nenašel tu pravou. Vezmeme si pláštěnky holinky a půjdeme třeba na procházku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Louny
Jmenuji se Zdeněk je mi 50 nekuřák alkohol příležitostně Rád bych se seznámil s někým slušným sympatický.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Plzeň-sever
Jsem 56 letý rozvedený muž vyšší štíhlé postavy. Žiji na malé vesnici v bývalé zemědělské usedlosti. Jsem vyučen opravář zemědělských strojů, ale posledních 20 let jsem v invalidním důchodu (bez viditelné vady).Mezi moje zájmy patří turistika, příroda a zvířata, hlavně psi. Mým největším přáním je poznat hodnou ženu podobných zájmů, která stojí o vážný vztah. Nevadí mi, pokud budeš mít také ID nebo handicap. Věřím, že budeme oba spolu šťastni, když budeme mít jeden druhého.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  34 let | Praha
Dobrý den hledám tu hodného kluka který by zamnou přijel zejtra do Hostivic a něco by jsme podniky moc ráda Poznám fajn kluka který má řidičák moc ráda plavu jezdím na koni baví mě cestovat po světě je tu někdo takový už chci najít vážný vztah plné lásky pište prosim
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Blansko
Jaro je v plném proudu,pokud nechceš ho trávit sám,jsi nezadaný,43-53 let,ta k budu čekat na tvoji odpověď,jsem baculka,která touží poznat prima chlapa.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 53 let, Praha
žena, 57 let, Kutná Hora

Seznamka - muži

muž, 40 let, Praha
muž, 65 let, Teplice
muž, 56 let, Mladá Boleslav