Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  43 let | Praha
Seznámení s příjemným a inteligentním mužem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  31 let | Brno
Ahoj, baví mě poznávat jak funguje svět a lidi, sporty a pohyb, hlavně bouldery, knihy, podcasty, ekonomie, psychologie, filosofie...Sny, hvězdné nebe, prosluněné lesy, hezká slova, upřímné lidi, zejména ty co nezapadají, ... S každou konverzací tady mám pocit, že sem nepatřím, ale jednou za rok se tu dá narazit na příjemnou osobu. Nehledám nutně intelektuálku, ale spíš i trochu hravou ženu co má velký smysl pro sarkasmus a nadsázku a umí se uvolnit a přílišné intelektuálnosti vysmát :D
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Karviná
hledám ženu,sem tam si zajít na kafe,do kina,vyměnit si pár písmenek apod.nic náročného...ve dvou to jde líp-Jirka-Karviná a okolí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Praha
Ve dvou je líp. Myslím, že není nutné měnit jeden druhého podle svých představ, to podstatné je mít podobné zájmy, přání a pohled na život. Pokud se mnou souhlasíš a taky Ti právě někdo chybí, napiš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Plzeň
Je tu pro mne Žena či dívka krev a mlíko...hodně mlíko:)?... nekuřačka férová, veselá na brzké rande? Já Plzeň, 1977, 187cm, ...muchlování a jiné příjemné hejbání...nebo víc?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Praha
Vztah, výlety, dovolená, cestování, příroda, kultura, divadlo, muzika, hory, lyže, moře, auto, zahrada, pohoda, souznění, spolehlivost, důvěra, radosti, starosti, intimita, láska. To vše bych ráda sdílela s vysokým (185 +) nekouřícím nezadaným mužem. Carpe diem. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Děčín
Zajdeme na rande?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  35 let | Havlíčkův Brod
Zklamaná, zlomená, ale pořád věřím, že někde jsi a že se najdeme...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 32 let, Žďár nad Sázavou
žena, 53 let, Praha
žena, 60 let, Český Krumlov

Seznamka - muži

muž, 46 let, Jihlava
muž, 36 let, Brno
muž, 54 let, Brno