Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Nový Jičín
Ahoj, rád bych touto cestou poznal pohodovou parťačku třeba i s dětmi na společné výlety a sdílení zážitků. Bydlím v Novém Jičíně a k mým oblíbeným turistickým cílům patří Beskydy nebo třeba procházky v přírodě. Můžeme zajít do ZOO nebo podniknout společný výlet po okolí. Pokud Tě mé řádky zaujaly, budu se těšit na Tvou odpověď.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  68 let | Litovel
Muz 67r ktery je sam na doku na vesnici hleda pritelkyni kterou by to bavilo.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  22 let | Zlín
Kámoši mě přemluvili at si dám inzerát :D Mám 22 let a baví mě jízda na kole, posilování, hlavně si nechci jen psát na messengeru ale trávit s Tebou čas normálně. Kdyžtak se ozvi a zajdem ven :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Karlovy Vary
Hezky den. Rád se seznamim s fajn ženou co rada podnika cokoliv zajímavého. Nejsem povrchní, ale na vzhledu trochu záleží a člověk by měl pečovat o tělo i ducha. Rad zasportuji, zajdu za kulturou, ale i povalim na gauči.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Vyškov
Chtěl bych se mít s kým smát, na koho se ráno po probuzeni usmívat. S kým si psát zamilované smsky a těšit se na každičkou chvilku ve dvou.. Chtěl bych s tebou jezdit na výlety, chodit do společnosti a trávit romantické večery. Jen tak se procházet parkem v dešti nebo i třeba si spolu prolenošit celý den... Bohužel nemam s kým, ale doufám, že mi tenhle menší nedostatek třeba pomůžeš zrovna ty vyřešit. Pokud jsi dočetla až sem, tak teď už stačí jen poslat svoji odpověď :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  18 let | Brno
Jsem obyčejná holka z Moravy. A jsem sama (bez vztahu). Asi je to tím, že s vrstevníky si nerozumím. Ráda sportuji, cestuji, maluji a čtu. Ráda bych tyto prázdniny prožila s někým starším, kdo by se mi věnoval. A třeba by z toho mohl být i vztah. Kdo ví. Ráda bych cestovala, chodila k vodě, na výstavy a tak. Jsi ty ten pravý muž pro mě?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | Praha
Může být i voják, prostě se mi líbí muži v uniformě
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Rád poznám někoho fajn, kdo to má v hlavě srovnané, ví co chce a úplně nejlépe má stejně jako já rád (nejen) cestování, kulturu, přírodu, dobré jídlo a pití. Dítě, či děti nejsou překážkou, spíše naopak, sám mám malého syna.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Zlín
žena, 55 let, Zlín
žena, 36 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 54 let, Olomouc
muž, 65 let, Karviná
muž, 47 let, Havířov