Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  44 let | Liberec
Rad bych tady nasel pohodovou pritelkyni. Neco o mne: svobodny, 43 let, 180 cm vysoky, stihle postavy, kladny vztah k prirode, cestovani, turistice, jizde na kole, trochu kutil, ktery se nezalekne zadne prace, take velmi rad varim. Fotku rad poslu a budu se tesit na tvoji odpoved...smile -:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Plzeň
Jsem obyčejný kluk, který hledá lásku... dlouhodobý vztah, někoho s kým budu moci sdílet to hezké co život přináší a samozřejmě všechno kolem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Praha
Muž 35 let, 186 cm, 74 kg, Praha, VŠ, ISFJ, svobodný, bezdětný, bez závazků, nekuřák, zaměstnán ve školství, vášnivý cestovatel a cyklista, milovník teplého počasí, ranní skřivan. Najdu tu svou životní lásku?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Havlíčkův Brod
Všichni jsme blázni, jen já jsem letadlo
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Žďár nad Sázavou
Ahoj! Hledám štíhlou nezadanou ženu, která ráda cestuje, má ráda procházky, hudbu, na pěkný trvalý a úpřimný vztah, hledám hodnou ženu, klidné povahy. Jsi tady květinko teď zjara? Ozvi se. Pa!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Domažlice
Rád bych touto cestou našel milou hodnou holku které si na nic nehraje a je pro společný život. Chodit na procházky do přírody, výlety a nebo jen tak se valet u telky a kouknout občas na nějaký film. Dnešní doba na seznámeni je složitá a proto zkouším tuto cestu. V životě by člověk měl byt šťastný a přeci jenom ve dvou se to lépe táhne. Tak proč to nezkusit Jirka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Praha
Hledam vazny vztah, nekoho na zalozeni rodiny, kdo by se umel o ni postarat. Mel bys byt bezdetny, stihly, introvert a nekurak a byt jen pro mne.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Zlín
Drive bylo stesti potkat svoji spriznenou dusi. Dnes je stesti potkat cloveka, ktery jeste dusi ma. Hledam inteligentni, prijemnou a empatickou zenu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 71 let, Kladno
žena, 67 let, Ostrava
žena, 53 let, Benešov

Seznamka - muži

muž, 43 let, Brno
muž, 35 let, Moravská Třebová
muž, 54 let, České Budějovice