Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  36 let | Kladno
Ahoj, jsem Jirka, je mi 36 let, jsem nekuřák a alkoholu se, pokud možno, vyhýbám. Mám rád klid a pohodu. Ve volném čase mi nedělá problém někam vyrazit na výlet. Jinak rád sleduji filmy/seriály/anime, občas si něco přečtu a nebo hraji hry (PC/konzole). Máš to podobně? Můžeme prohodit pár slov, nic nás to kromě času nestojí ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Brno
ahoj hledám pro začátek kamarádku,časem se uvidí.....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Ostrava
Ahoj, vím že to bude znít asi divně, ale rád bych touto cestou našel sympatickou, zralou ženu, kterou bych mohl při občasných schůzkách orálně uspokojovat ;-) Jsem sice ženatý, ale má žena to bohužel nemá ráda, ale já ano. Prostě mi to chybí a hledám ženu, které to chybí taky. Věk nerozhoduje, pouze sympatie, samozřejmě bez narušení soukromí... Já 43 let, VŠ, nekuřák, prý pohledný a sympatický :-) Zdraví (já dárce krve) a diskrétnost samozřejmostí (proto anonymní inzerát). Ozvi se :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Jaroměř
Chtěl bych tě líbat tvá krásná ústa chtěl bych tě objímat v náručí usínat vedle tebe dat ti kytku chtěl bych se do tvých krásných oči dívat hledám ženu na vážný vztah 37 do 56 láska důvěra opora porozumění děti nemám zašla na kafe procházku jsem Od Hradce Králové napiš mi jmenuji se Jarek 44let 86kg 175cm
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Rychnov n. Kněžnou
Ahoj, není mi tento způsob seznamování příliš příjemný, ale reálný život příliš příležitostí nenabízí. A tak tedy..... Rád bych našel fajn, přirozeně inteligentní kamarádku, snad partnerku.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  68 let | Praha
Hledám muže přiměřeného věku na vše hezké co život přináší. Kde jsi? :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Nymburk
Jedna veselá a upovídaná holka v letech hledá sympaťáka, s kterým bude ještě objevovat svět.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Olomouc
Zdravím:) rád bych poznal slušnou obyčejnou slečnu, která má smysl pro humor, vyřešenou minulost z předchozích vztahů, jednala podle sebe a svých pocitů, byla sama sebou, byla upřímná, ráda si výjde na procházku přírodou atp. Pokud jsi v dobrém smyslu trochu praštěná, tak v poho, taky jsem a mám svůj humor podle situací :D. Jsem sám sebou :) Pokud chceš, tak napiš a třeba to klapne oboustranně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Hranice
žena, 37 let, Turnov
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 51 let, Kolín
muž, 65 let, Cheb
muž, 54 let, Nymburk