Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  48 let | Opava
Ve dvou se to lépe táhne
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Havlíčkův Brod
Je tu fajn, usměvavá holka na vážný vztah, která si chce užívat života-výlety, večeře, kina, dovolený, ale už by časem chtěla založit rodinu?Já svobodnej, pracující, zajištěnej bezdětnej nekuřák.Můžeš být i maminka s mrňouskem.Napiš.Nemáš co ztratit.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | České Budějovice
Jsem minimalista, frugalista, tak trochu libertarian. Jsem upřímný a nesnáším lež a manipulaci. Zájmy sport, turistika, cestování, seberozvoj. Pro někoho jsem divný pro někoho zajímavý, ale to už si musí každý přebrat sám :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Kladno
Kdo jsem? Obyčejný kluk, lehký romantik se zálibou v psaní (básně, povídky, atp.), čtení, focení, výletech, hřbitovech a věcech mezi nebem a zemí. Kam kráčím? Teď pomalu vstříc nové budoucnosti. Možná lepší, možná horší, ale nové. To ukáže až čas. Co víc? Pro teď vše. Nechci vykecat všechno hned, ať je co poznávat. Koho hledám? Správně střelenou slečnu, která mě dokáže zaujmout a se kterou si sedneme ve všech důležitých rovinách. PS: Foto zatím není, ale po bližším poznání se rád zašlu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Strakonice
Hledám kamarádku nebo parťačku z jižních nebo západních Čech na výlety po naší vlasti nebo i na vycestování do ciziny. Jestli jsi pro každou srandu a dokážeš si udělat i srandu sama ze sebe tak to si budeme rozumět. Věkově okolo 30 let. Mě je 34 let, nekuřák, který miluje skoro každé dobré jídlo a skvělé pivečko k tomu. Cestuji nejraději do přírody zvláště do hor. Zajímá mě, ale i stará arch
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Hradec Králové
Nevím, zdali to má význam, ale pokusím se ještě (možná) naposledy. Ačkoliv mám pochybnosti o tom, že toto tu bude někdo číst, tak je to aspoň šance, byť mizivá, že by se mohlo zadařit. V současné době bych velice ocenil, kdyby se mi ozvala milá žena, která by ráda ocenila člověka, jako jsem já, aktivního (sport, jízda na kole, běh, cvičení, badminton..) i pasivního (čtení knih, sledování seriálů, filmů, lenošení, PC hry..). Nechal bych vztah plynout. Ocením rovněž s větším poprsím prosím. Martin
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  34 let | Prostějov
Ahoj jsi sama a hledáš obyčejného chlapa tak se mi ozvy nemůžu tě najít.Jsem SŠ 180/75 a pokud ti nevadí že jsem Rom tak neváhej a dej mi o sobě vědět tel.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  29 let | Svitavy
Mohu se tu vychvalovat, shazovat.... Taky bych mohl vypsat předpoklady co mám pro protějšek, ale přijde mi to nevhodné, takže co se nejdříve poznat?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Praha
žena, 51 let, Kroměříž
žena, 36 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 36 let, Kladno
muž, 36 let, Olomouc
muž, 38 let, Kladno