Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  67 let | Praha
Rád se v Praze seznámím: nejlépe se štíhlou příjemnou ženou 55 - 60 let. Nekouřím, přiměřeně cestuji, sportuji. Příroda, umění, hezký vztah. Setkání někde v centru.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Kolín
Jeden trpělivý kliďas hledá vyrovnanou a praktickou ženskou vyšší postavy, která ideálně nemá víc než dva páry kil navíc. Umím dělat kompromisy, ale partnerčino kouření bych asi nerozdýchal.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Ostrava
Ahoj. Rád bych našel parťačku na výlety, cestování, aktivně trávený čas a později třeba i do života. Jsem nezadaný, bezdětný, věřím, že sympaťák. Miluji hory a přírodu a vaření. Pokud to máš podobně, moc rád tě poznám a budu rád za odpověď :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Opava
Hledáme muže co není rád sám a má rád výzvy....nebojí se domácích prací, práce na zahrádce, venčení a lesních procházek, dvou koček a dvou psů andělů, kteří budí respekt a spí v posteli. Ženy co pořád něco dělá a neustále mele pantem, má vrásky a modelkou už dávno není.... je pořád v pohybu a i když podniká, v milionech se netopí ...miluje zahrádku, čerstvý vzduch, opékání, jemný humor a úsměv na tváři
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Žďár nad Sázavou
Hledám někoho pro společné chvíle při sportu, TV, výletech, a mnoho dalších aktivit...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Ahoj právě pluju plachetnicí okolo Menorky a dál směrem na Gibraltar a ČR.. Rád bych poznal ženu odkudkoliv která se přidá...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  37 let | Brno
Rád bych potkal nerdí holku do 30, se kterou bych rád strávil zbytek života. Já 37, mám bříško, VŠ, bydlím ve vlastním, pracuji, nemám dluhy. Nejsem úplně macho typ, nicméně úvahy nad založením rodiny už mám. Kladný vztah k dětem a zvířatům je samozřejmost. Rád fotím, kreslím, tvořím, mám zájem o čaje, japonskou kulturu, sci-fi, fantasy, deskové hry, město Brno a hlavně Žabovřesky. Preferoval bych osobní setkání, na hodinku někde zakafovat. Foto klidně pošlu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Praha
Hledam fajn muze s ferovyma vlastnostma, urcitym vzdelanim, zpevnenou postavou a smyslem pro humor:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 65 let, Pardubice
žena, 48 let, Ústí nad Orlicí
žena, 39 let, Rokycany

Seznamka - muži

muž, 46 let, Jihlava
muž, 33 let, Praha
muž, 57 let, Třebíč