Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  31 let | Plzeň
Polyamorní. Ráda bych poznala někoho, kdo nelže, je schopnej a dělá něco se svym zivotem. Jeste jednou - kdo nelze a je schopnej. Rovnez, mel bys byt podnetove bohaty, takze prosim, mej co rict.Pokládam těžký otázky, přemejšlim o věcech a porad se posouvam. Nesportuju, necestuju, zato miluju komunitni ziti a navstevy. Řikam vždycky pravdu, jsem morální a snažim se co nejvíc věcí dělat správně z objektivního pohledu. Rostliny, zvirata, sazeni jedlejch veci. Nečekej submisivní mařku bez sebevědomí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Brno
Láska.... Jestli to slovo pro Tebe něco znamená, pak mi strašně chybíš. Hledám Tě už dlouho a všude. Dám Ti své srdce výměnou za Tvé. Tak už mne, prosím, najdi.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  48 let | Beroun
Občas je mi smutno........
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  65 let | Praha
Jsem žena s pozitivním myšlením a úsměvem na tváři, která má ráda život, a moc ráda by ho ještě prožívala s pohledným, inteligentním mužem, kterému nechybí humor a díky samotě nepřestal o sebe pečovat Líbí se mi muži s krátce střiženými vlasy nebo úplně bez vlasů. Raději nekuřáka, ale není to podmínkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Třebíč
Snad se tu najde nezadaná žena z okolí Třebíče či blízkého okraje Brno-venkova pro už dva roky nezadaného, věrného kutila, který chce opět zažívat mravenčení v bříšku a těšit se na to že na něj někdo myslí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Znojmo
VŠ, vysoká a štíhlá, s přiměřeným zájmem o vše kolem. Pracovitá, společenská, elegantní, marnivá i přemýšlivá. Milující hory, legraci, Vánoce, květiny, dobre filmy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Frýdek-Místek
Ahoj, pozitivně myslící muž s vřešenou minulosti, pracujici a nekuřák. Mam rád sport aktivně i pasivně, turistiku po horach, zušlechťování zahrady a domů, zviřata atd. Rád bych poznal ženu na vážný vstah, žádné flirt! Ženu mezi 28-37lety třeba i s dítětem, taky mám syna 6l s podobnými zájmy a chuti žít aktivně a zdravě. Jsem z Frydlantu nad Ostravicí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
Když najdeme někoho, jehož podivnost je slučitelná s naší, spojíme se s ním a upadneme do vzájemně se uspokojující podivnosti a nazýváme to láskou .... Opravdovou láskou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Kroměříž
žena, 47 let, Praha
žena, 29 let, Liberec

Seznamka - muži

muž, 40 let, Opava
muž, 38 let, Beroun
muž, 33 let, Třinec