Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  51 let | Plzeň
Hledám kamaráda nejen do deště :-) Máš už plány na léto? Jen vážně Plzeň a okolí .(Odepíšu jen s fotem).
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Ústí nad Orlicí
Nebyla jsem tu pár měsíců,jsem zvědavá,zda se ozvou ti co mi psali nebo sem konečně zavítal někdo nový.Prijde mi,že jsou tady stále jedni a ti samí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  64 let | Olomouc
Ahoj. Nabízím to, co také hledám, empatii, živ. zkušenosti, duchovno a víru v lásku v každém věku. Nerozhoduje těl. dokonalost, ale nedostatek rozumu a citu. Mám rád umění, knihy, floru i faunu. Mým cílem je opravdový, reálný vztah ve dvou. Šumperk a celá ČR.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  71 let | Brno
Jsem 70/176 štíhlejší postavy, nekuřák z Brna. Mám rád vycházky, výlety, jít si zatancovat i ostatní kulturu. Rekreačně na pohodu turistiku, nebo kolo. Rád se seznámím s paní kolem 65 roků, štíhlejší postavy, která nekouří a má podobné zájmy. Nejlépe z Brna a okolí. Foto výměnou, nebo osobní setkání víc napoví.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  46 let | Kolín
Čas neúprosně letí a tak zkouším všechny cesty,jak poznat pro mě tu pravou a přece ne vždy dokonalou, ženu mého srdce. Ženu, kterou zdobí smích, co srdce otevřené, vlídné má. Ženu, která ženou je, křehkou a přece silnou, pro kterou rytíř jsem. Jsem optimista, který má rád sport, výlety, kulturu, wellness, ..,..,ale taky někdy lenošení u filmu. Raději jsem venku v přírodě než doma, rád se každý den naučím něco nového a posouvám se ve všech oblastech. Život je úžasný a tak se často směju.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Ahoj, rád bych poznal fajn ženskou, která by se mnou vyrazila do Egypta…
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  52 let | Praha
Ráda bych se seznámila se svobodným, vyšším mužem, pouze z Prahy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Holešov
Ahoj, rád se seznámím se sympatickou, veselou, usměvavou slečnou pro společné trávení volného času při sportu, kultuře nebo jen lenošení.. ...., první setkání napoví... a dál se uvidí.. :-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 57 let, Kutná Hora
žena, 70 let, Příbram
žena, 60 let, České Budějovice

Seznamka - muži

muž, 50 let, Kladno
muž, 42 let, Trutnov
muž, 56 let, Pardubice