Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  26 let | Karviná
Ráda se seznámím se ženou na vše hezké a nejlépe na vážný vztah. Jsem svobodná, bezdětná. Karviná a okolí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Tábor
Ahoj, napíšeme si a uvidíme ? :) Ty - 25 - 38 bez dětí prosím a "open minded "osoba :) Já - ironická roztomilost sama bez dětí :) s cestovatelskou duší kavárenského povaleče .. P.S. Nechodím na túry ani nejezdím na kole pardon ..
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  67 let | Brno
Láska a přátelství nikdy nezklame, zklame vždy člověk.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Chrudim
Ahoj, jsem 37let aktivní muž, který miluje sportovní aktivity a zdravý životní styl. Baví mě turistika, jízda na kole, plavání a běhání. Zároveň si ale umím užívat i lenošení doma s filmem. Rád cestuji a poznávám nová místa a kultury. V partnerovi hledám společníka pro aktivní život i chvíle odpočinku, se kterým se budeme vzájemně doplňovat. Toužím po upřímné a věrné dámě, které budu moci plně důvěřovat. Cením si poctivosti, respektu a laskavosti.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  51 let | Kolín
Jeden trpělivý kliďas hledá vyrovnanou a praktickou ženskou vyšší postavy, která ideálně nemá víc než dva páry kil navíc. Umím dělat kompromisy, ale partnerčino kouření bych asi nerozdýchal.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Beroun
Rozhodl jsem se zkusit štěstí a napsat tento inzerát, protože bych rád poznal fajn parťačku. Jmenuji se Petr, bydlím na okraji Prahy. Nabízím výlety do přírody, ale i po památkách, procházky, cyklistiku, můžeme zajít na bowling, do kina, divadla a podobně. Hledám slečnu na společnou cestu životem, s kterou se budu moci podělit o vše, co život přináší, bude mít zájem o rodinu a bude nám spolu fajn. Také bys neměla být neustále zaneprázdněná, ale umět si života užívat. Hezký den, Petr
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Brno-venkov
Hledám ženu 62-66 roků s vyřešenou minulostí k společným aktivitám a později i vice.66/182/112. Zájmy rybaření, zahrádkaření chov dom.zvířat. Bydlím 20km od Brna.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  Boskovice
Ahoj, po mnoha letech a rozvodu jsem se vrátila na Moravu, kde mám své kořeny, ale moc lidí zde zatím neznám. I když jsem zajištěná a nezávislá, tak mi chybí pozitivně naladěný a pohodový chlap, na společné chvíle na rybách (můj nový koníček), na procházky i do divadla nebo rokový koncert, cestování i domácí klidnou pohodu, a i něco víc :-). Pokud vnímáš stejně, že věk je jen číslo a cítíš se plný života, a hledáš láskyplný vzájemný partnerský vztah a respekt, pak se máme oba na co těšit :-) .
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 56 let, Praha
žena, 70 let, Praha
žena, 74 let, Plzeň

Seznamka - muži

muž, 40 let, Opava
muž, 78 let, Neratovice
muž, 73 let, Brno