Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  39 let | Praha
jsem upřímná, nesnašim lez , miluju zvířata vylety do prirody ,jizdu na kole , jinak hledam vazny vztah ne jen pokec , nejsem žádná modelka proste normalni holka se smyslem pro humor a pohodu... pokud to máš stejně napiš budu ráda pokud maš zájem neboj se mě oslovit . Prosím ČTĚTE ODKUD JSEM!!!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Karlovy Vary
Ahoj. Hledám kamarádství později možná něco víc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Ústí nad Orlicí
Ahoj všem, kteří hledají, ale zatím nenašli. V běžném stereotypním životě je velmi těžké najít spřízněnou duši, která dokáže ve správný čas políbit a na druhé straně pevně podržet, když je třeba. Hledám protějšek, který ví, co chce a čeho chce v životě dosáhnout. Jsem svobodný, zajištěný, pohodář, který hledá ženu pro kterou by mohl žít.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Zlín
Hledám dlouhodobý vážný vztah. Mám rád přírodu, výlety, poznávací zájezdy, dovolenou u moře. Rád si přečtu knížku, dám si sklenku bílého vína a pokecám o životě. Chtěl bych na tohle vše parťacku, ve které bych měl zároveň i nejlepšího přítele. Dělit se o všechny radosti i starosti a to samé bych rád dával i já ji. Josef
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  53 let | Prostějov
Hledám parťačku na společné aktivity / procházky, výlety , turistiku, kolo kino, koncert / zn. dlouhodobě
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Praha
Jsem milující a starostlivý muž, rád si užívám života se svou partnerkou a jsem typ muže, který nic nepředstírá a také mohu svému partnerovi sdělit své pocity a svého partnera si velmi vážím a plánujeme spolu s ní a také se ze všech sil snažím udělat ji šťastnou každý den jejího života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  62 let | Zlín
ahoj...pojd na kafé či taneček...nabídka pro zadanou, která postrádá vše v naoko funkčním vztahu..tak neváhej a piš...L
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Hodonín
Vzhledem k okolnostem sem tady . Najde se tu sympatická, solidní a pohodová holčina ? Jsem bezdětný, společenský. Mám rád přírodu, dlouhé procházky, kolo, kino, dobré jídlo, hudbu atd. Chtěl bych dítě. Pokud hledáte sportovně založeného chlapa, tak to nejsem. Nejsem chatovací typ, osobní setkání řekne nejvíc
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 60 let, Český Krumlov
žena, 47 let, Olomouc
žena, 61 let, Valašské Meziříčí

Seznamka - muži

muž, 38 let, Praha
muž, 57 let, Krnov
muž, 49 let, Bohumín