Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Šternberk
Zdravím všechny, které se chtějí seznámit, ale vlastně mi stačí jen jedna. Se zájmy jako kolo, příroda, památky, výlety, procházky. Prostě pohoda za každou cenu. Čím blíž budeš bydlet, tím lépe, ale jelikož mou slabostí jsou Jeseníky a Rychlebky, rád přijedu kamkoli, bude-li to stát za to. Nejen do hor.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  47 let | Brno-venkov
Touhle nekonečně dlouhou cestou hledám normálně myslícího (tím myslím hlavou,ne rozkrokem ) nezadaneho,nekuřáka,který o sebe ještě ve svém věku dbá,je veselý,komunikativní,toužící po něčem víc do budoucna ve věku 45-49 let? Nehledam flirt ani rádoby povyražení,dekuji.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Brno
Hledám dlouhodobý vážný vztah. Mám rád přírodu, výlety, poznávací zájezdy, dovolenou u moře. Rád si přečtu knížku, dám si sklenku bílého vína a pokecám o životě. Chtěl bych na tohle vše parťacku, ve které bych měl zároveň i nejlepšího přítele. Dělit se o všechny radosti i starosti a to samé bych rád dával i já ji. Josef
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Brno-venkov
přeji krásný den hledám slečnu pro život .pohodu relax procházky v přírodě časm založit rodinu a spolu žít život v harmonii. mám rád pohodu relax a přírodu moje koníčky restaurování motocyklu cyklistika výlety za zážitky jsem hodně romantický a i malé detajly pro mě mají velký význam.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  33 let | Přerov
Postrádám kamarádku v běžném životě a vášnivé zlobidlo v ʂȩӽuálním. Jestli to máš stejně budu rád když napíšeš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  58 let | Praha
Hledam zenu na hezky dlouhodoby vztah, neha, vasen romantika, zacneme klidne pratelstvim, praha, stredni cechy
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  56 let | Praha
Ráda bych zde našla něco.ale co,,? milou hodnou vstřícnou ženu,lasku
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Praha
Chlap takový lepší level hkedá víc než jen vztah... Cit + propojení skrze duši. Taková láska je opravdová. Spojení na této úrovni samo o sobě eliminuje vztahové trampoty atd. Proč také zrazovat to nejhezčí co máme. Vzahemná úcta a porozumění, plnohodnotná láska bez podmínek..Jsem připraven na tento pěkný vztah a Ty?
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 51 let, Praha
žena, 70 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 64 let, Praha
muž, 42 let, Karviná
muž, 44 let, Chrudim