Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  38 let | Holešov
Osobní setkání vydá víc než 1000 napsaných slov. Život je moc krátkej na to mrhat časem. Optimista se smyslem pro humor, kterej nezkazí žádnou srandu. Sportovně založený, ale současně si rád lehnu k dobrému filmu nebo knize. Žiji ve městě, ale v srdci mám hory. Rád poznávám nové lidi a zkouším nové zážitky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  63 let | Praha
VŠ, 63 let, nekuřák, štíhlý, udržovaný, stále sportujíci muž, hledá štíhlejší, jemnou, oduševnělou přítelkyni pro volné chvíle. Může být i o dost mladší. Výlety kolem Prahy, ale i do exotických krajin...Mauricius, Karibské moře, Bali, Maledivy atd.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Hľadám sympatickú slečnu, s ktorou by sa našla spoločná reč, spoločné zájmy, a ktorá by bola ochotná ma zasvätiť i do tajov poľštiny. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  51 let | Kolín
Hledám přítele na trvalý vztah z Kolína a okolí vyšší postavy s autem věk asi tak do 53 let. Jsem štíhlá, nesportuji, mám spoustu zájmů, ale na prvním místě budeš Ty. Trochu praštěný, romantický, inteligentní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  44 let | Plzeň
Dala by se tady poznat milá a sympatická žena štíhlé postavy do 42 let z Plzně a okolí? Jestli máš smysl pro humor,ani sarkasmus nevadí a můžeš být i lehce potrhlá a chybí Ti parťák bez existenčních problémů na užívání si života? Napiš. Můžeme zajít na kávu,nebo dobrou večeři. Já jsem VŠ sportovní postavy i ducha, mám rád I zábavu, cestování, historii, zkrátka užívat si života ve dvouch. Potkáme se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Praha
Obyčejný kluk hledá kamarádku na společné toulky přírodou do společnosti, kina....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Praha
Ahoj, nevím co sem opravdu napsat, abych Tě zaujal natolik, abys mi odpovědí mohla dát o sobě vědět, ale znáš to, vedeš fajn život, koupit si můžeš teoreticky cokoliv, ale to ti stejně to pravé štěstí nepřináší, neb to pravé štěstí je o něčem jiném, je to to tom, že jste na tomto světě dva, máte se rádi a stojíte při sobě za všech okolností, které život přináší. Nevím kde tě hledat a kde najít, co třeba přes všechny ty neideálnosti zdejší přítomnosti tady se potkat přímo teď ? existuješ?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Přerov
Ahoj hledám kamarádku na pokec,kafé atď...Čas a sympatie napoví více...
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Kroměříž
žena, 48 let, Roudnice nad Labem
žena, 42 let, Nymburk

Seznamka - muži

muž, 79 let, Aš
muž, 34 let, Brno-venkov
muž, 40 let, Plzeň