Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  61 let | Kutná Hora
Ahoj,hledám ženu na vážný vztah,jsem 60 kluk 178/88 . Výlety a podobně.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  56 let | Praha
Ahoj, rád bych potkal aktivní ženu s rozhledem, která se nebojí v lese, nenudí v divadle a ráda se směje. Uvítám odpověď s fotkou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Praha
Chtěl bych poznat sympatickou nekuřačku, zatím bezdětnou, která by ráda poznala hnědovlasého nekuřáka se smyslem pro partnerství a rodinu a zájmy jako horská turistika, lyžování i trocha jiného sportu, melodická hudba , kutilství a spoustu dalšího. Možná hledáme jeden druhého a měli bychom to proto společně změnit:). Těším se, že se sladíme, budeme spolu. Těším se prostě ..... na Tebe!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Havlíčkův Brod
Hledám ženu, potencionální kamarádku na cykloturistiku, poznávání nových míst, prostě sdílení dříve běžných věcí, okamžiků, přírody. Jako přátelé. Jestli si myslíš, že to může být možné i v téhle době, napiš prosím.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  26 let | Prostějov
Hledám tu kamarádku, aspoň na dopisování. Možná i přítelkyni, když si budeme rozumět. Jsem tolerantní a shovívavý. Zajímám se hlavně o vnitřní krásu. Vnější krásu neřeším. Rád chodím na procházky, jezdím na kole, na bruslích, plavu. Jsem hodně zvídavý, takže se i rád vzdělávám a baví mě logické hry.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Chrudim
Miluji své blízké , rodina je pro mě number one.Nejsem nikdy na místě , pořád se posouvám a jdu za svými cíly.Mám rád výlety a cestování.Pokud si tě zamiluji , budu tím nejlepším partnerem tvého života.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Plzeň
Hledám vztah. Nehledám ʂȩӽuální návrhy !
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  59 let | Brno
Rád poznám sympatickou, trošku sportovně založenou ženu s cestovatelským duchem, které čas neodnesl úsměv z tváře a přinesl životní nadhled, toleranci a laskavost.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Klatovy
žena, 50 let, Most
žena, 57 let, Svitavy

Seznamka - muži

muž, 33 let, Olomouc
muž, 28 let, Jablonec nad Nisou
muž, 43 let, Ústí nad Labem