Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  45 let | Říčany
Fantasy, historie, příroda, výlety, tramping, šerm, rocková muzika, milování, deskové hry, hry na hrdiny, malování figurek, fotografování, počítače, saunování, kutilství. Tohle všechno mě zajímá. Vzájemná tolerance je samozřejmostí. Mám dvě děti 8 a 10 let. Pokud jsi na tom podobně a taky nemůžeš najít spřízněnou duši napiš. Třeba na to budeme dva. Do budoucna se ničemu nebráním.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | České Budějovice
Hezoučkou, neoslintanou, málo použitou Panenku DÁMU, do které bych mohl vrazit.... všechny svý prachy A také veselou VESELOU... ALE POUZE DÁMU! BEZ VYJÍMKY!! ŠMUDLY A PROFESIONÁLNÍ SEZNAMOVATELKY NEPIŠTE! NEVOLEJTE!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  32 let | Praha
Najde se tady nejaka skutecna princezna co to mysli vazne a chtela by se skutecne potkat? Napis, vse si povime ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  32 let | Olomouc
Hledám ženu k seznámení a trávení volného času s tím, že bude otevřenost k dalšímu rozvoji. Má představa - výlet, sport, procházka, kino, občas večeře, snídaně. Jak to chuť a čas dovolí. U toho se pozvolna poznat a uvidíme, co si dovolíme a kam se dostaneme. Ty komunikativní, rozumná, energická, zdravě sebevědomá, se špetkou empatie, ráda aktivní a zdravý životní styl. Já samostatný, pracující, bez závazků, rozumný, aktivní, sportovně založený muž. Okolí: Litovel, Šternberk, Olomouc.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Jablonec nad Nisou
Pohodář z Jablonce, kočičák, hledá jednu dvou nohou, mladší kočku k seznámení. Velký bonus bude, když budeš kočičky chovat i doma.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Nymburk
Vše mám, schází jen žena na sdílení všeho co život přinese....
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  42 let | Říčany
Ahoj, rád poznám pohodovou usměvavou ženu na výlety s dětmi i bez. Která jen nehledá ale chce opravdu najít . Při vzájemných sympatií může být i víc. Pěkný den Tomáš
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Brno
Hledám vztah z nedostatku příležitostí (ne dělám si srandu, je to proto, že jsem debil, kterýho žádná ženská nechce), rád bych si našel nějakou, která je věrná (pokud existuje), není abnormálně tlustá (když se rozběhne, nezlomí si nohu), nemá 3 děti z předchozích nezávazných styků a nehledá někoho, kdo obětuje svoji budoucnost za potomky její a jejího bývalého přítele (omlouvám se všem ženám, které jsem, patrně ze své domýšlivosti, tímto textem naštval).
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Zlín
žena, 71 let, Opava
žena, 38 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 53 let, Rychnov n. Kněžnou
muž, 42 let, Brno