Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  45 let | Mladá Boleslav
Jsem romantický typ. Láska,pro mě není cizí slovo. Jen ji nemám komu dávat. Najdu zde takovou, která chce lásku se vším všudy. Nemá vysoké nároky, ví přesně co chce? Nehledám zde psaní o jedné komunikaci, hledám opravdu lásku,a pokud Tě už konečně najdu,budu ráda, určitě setkání. Jsem z Východních Čech,budu moc ráda, že třeba ty budeš z HK, Mladá Boleslav, Turnov.... těším se. Snad už se opravdu podaří Tě najít. Že hledáš to samé co já, srdíčkem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  74 let | Hradec Králové
Přátelství je někdy víc než láska...... . komunikace, podobné zájmy i názory, vzajemná. podpora. I když jsme oba v důchodu , lze naplňovat život aktivitami.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  26 let | Praha
Ahoj, najdu tu holčinu na příjemný pokec s vidinou delšího vztahu? :) mám dva psy, věnuju se kynologii a focení. A jsem tak trochu buclík :D
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  48 let | Hodonín
Ahoj protějšku v osamění, obracím se k Tobě. Pokud tě stále baví život, pokud stále od něj máš očekávání. Pokud je ti něco kolem 42-50, pokud jsi sama. Pokud toužíš být pro někoho celým světem, pokud chceš všechny podstatné i nepodstatné věci dělat s někým komu na tom záleží stejně jako Tobě. Tak pokud nemáš nic v tu chvíli důležitějšího na práci, tak mi prosím napiš ;-) I zničená duše u kola se lépe vyměňuje ve dvou a co teprve ta lidská duše ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Břeclav
Ráda bych někoho, kdo nepodlehl očkovací mánii, lžím v mainstreamu, nebo LGBT snahám o rozvrat rodiny a společnosti. Někoho s vlastním rozumem, kritickým myšlením, láskou k naší krásné planetě a české zemi. Duchovně založeného, občas přemýšlivého o smyslu našeho bytí...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  43 let | Břeclav
Ahojky. Muž 43 let, hledá upřímnou, normální a bezdětnou ženu. Nekuřačku. Mám rád sport, hlavně pochoďáky a jakýkoliv pohyb. Velice rád přírodu a bydlení v přírodě. Najdu podobnou? Děkuji. Foto mejlíkem. Ahojky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Praha
Ahoj. Hledam zenu, ktera se rada smeje.Na veku, vzdelani..... nezalezi, na osobnim porozumneni a sympatiich ano. Nehledam zde dopisovani. Jen kratka schuzka osobne vse vyresi. Mas-li cas, pojd se mnou na kavu a uvidime?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Hledám trvale spojení s Dominantní Paní, společný život, kde budu používán a žít a sloužit, podle Vašich představ, pravidel a přísných kritérií. Hledám, Vás, máte zájem, chuť a schopnosti mě nabídnout nástup u Vás? Prosím o odpověď, která umožní nástup u Vás Dominantní Paní k Vám do trvalé služby. Děkuji za zájem mě nabídnout novou formu života : " Společný život, kde budu používán a žít, podle Vašich potřeb, pravidel a představ. Ano. Nový společný život, kdekoliv Vy budete chtít, Má Paní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Brno
žena, 69 let, Praha
žena, 36 let, Ostrava

Seznamka - muži

muž, 31 let, Brno
muž, 65 let, Cheb
muž, 32 let, Prostějov