Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  39 let | Kladno
jsem upřímná, nesnašim lez , miluju zvířata vylety do prirody ,jizdu na kole , jinak hledam vazny vztah ne jen pokec , nejsem žádná modelka proste normalni holka se smyslem pro humor a pohodu... pokud to máš stejně napiš budu ráda pokud maš zájem neboj se mě oslovit . Prosím ČTĚTE ODKUD JSEM!!!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Praha
Workoholička, bezdětná (z vlastní vůle). Zájmy psi (mám smečku), kultura, knihy, tanec a Sci-fi. Malá, kulatá, zdravě sebevědomá, se sebou spokojená. Hledám pouze 100% NEKUŘÁKa, kterému místo dětí stačí psí smečka a já. Nepotřebuji štramáka lázeňského, ale spolehlivého, pracovitého, usměvavého,trochu praštěného CHLAPA do 39 let,180+ cm. Nejsem sporťák (špatné koleno), ale miluji procházky. Nejsem sponzor a ani žádného nehledám. Hledám monogamní vztah, prvně přátelský,pak se uvidí.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  50 let | Praha
V pár větách se člověk popisuje těžko, no zkusím to. Bacule, ukecaná, co si teď užívá života po svém. Někdy divadlo, kino, výstava, útěk do hor, do sluchátek zajímavý podcast nebo třeba něco od ABBY.. Myslim, že nuda se mnou neni. No a zbytek ať raději posoudí každý sám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Olomouc
Dobrý den, jsem VŠ 58/178/83, spolehlivý, soběstačný, zcela zdravý, sportovně založený nekuřák bez dluhů. Rád bych tímto oslovil ženu, klidnou nekuřačku do 55 let, která postrádá přítomnost blízkého člověka. A pokud by si dokázala užít submisivní roli v intimních chvílích, bylo by to moc fajn. Hledám usměvavou ženu, která vyplní prázdné místo v mém srdci a která chápe, že být na vše dva, je příjemnější.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Brno-venkov
Jsem stárnoucí, osamělý muž, ale ještě to nevzdávám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  49 let | Hradec Králové
Jaro je tu! Já, starý jezevec - dříve optimistický romantik - se konečně hrabu ze své zimní nory a rozhlížím se, zda se tu neobjeví nějaká duše, která by mi pomohla najít ten romantický optimismus.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  53 let | Praha
Nehledám vážný, ale veselý, hravý a intenzivní dlouhodobý vztah. Já: energická, veselá, akční. Zpěv, hory, treky, voda, kolo, motorka. Ty: silný, férový, aktivní, nezadaný. Třeskutý smysl pro humor nutný. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Písek
Milionář 192/95, hledá někoho, s kým by to mohl roztočit. Originální a poutavý úvod, který zaujme pozornost bychom měli. Smysl pro humor mi nechybí, ani optimismu nemám nedostatek. Pohybu a fyzických aktivit mám také dost, ale pořád v rozumné míře a i odpočinek se počítá. Dávám přednost kvalitě, před kvantitou a všeho s Mírou (určitě ho znáte ;-) Povahu mám klidnou a spíš introvert, proto jsem zde. To, co mi však chybí je jedna spřízněná duše, se kterou bych už měl úplně všechno!
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 52 let, Praha
žena, 51 let, Praha
žena, 46 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 50 let, Plzeň
muž, 54 let, Uherské Hradiště
muž, 49 let, Prostějov