Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  45 let | Praha
Pěkný den, hledám spřízněnou duši, ženu pro trvalý vztah založený na důvěře, citech, porozumění a věrnosti. Jsem nekuřák, VŠ, sportovně i kulturně založený. Zdeněk
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Nymburk
Jmenuji se Jiří, OSVČ, je mi 49 a tobě ať je 30 nebo 50 na tom tak nezáleží..Žiji v rd nad Kolínem, rád potkám sympatickou, příjemnou, rozumnou a pohodovou přítelkyni, ženu, pro obyčejné štěstí a společnou cestu životem..! Vždyť není nic krásnějšího než se nechat obejmout a slyšet , , jsem tu pro Tebe" Jdeš do toho ?...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  40 let | Brno
Hleda se zena co vypestuje rostlinu, postara se o dite, uvari jidlo, rozdela ohen. Ne proto ze to neumim. Co poptavam to nabizim a mnohem vic. Ale take rad posezeni u filmu, ci na zahrade u grilu. Nekde kolem Brna a dal na sever. Bydleni mam mozne ve vice mistech, tak to neni jednoznacne. Ale ono je jedno co tady napisi. Cloveka napoznas na podle odstavce a uz vubec ne na zaklade virtualniho profilu. Idealne napsat si ci zavolat. Kdyz to pujde je moznost setkat se.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Hledám ȩroticky založenou,štíhlou ženu. Se vším všudy...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  42 let | Česká Třebová
Hledáš obyč ženu silnější postavy, která má ráda přírodu,cestování a romantiku? Budu ráda když napíšeš.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Olomouc
Najdu v kupce sena normálního muže který je sám a chybí mu láska , pokud ti nevadí že mám dvě děti , jsem silnější postavy tak se ozvy ráda tě poznám, chci ještě zažít to krásné ,najdu tě ?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Třebíč
Nevěřím na lásku přes internet ale i tak zkusím jít svému štěstí naproti. Jsem 2 roky po nevydařeném vztahu a rád bych našel své štěstí s výhledem napořád. Jsem 170cm vysoký kutil.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Most
Ahojky, jmenuji se Marek je mi 38 let a jsem z Mostu.Jsem 183cm vysoký, mám krátké hnědé vlasy a hnědé oči.Rád jezdím na výlety, kino, bazén, procházky v přírodě, houbaření a tak :) Rád bych zde našel milou věrnou a hodnou nekuřačku, která touží po vážném vztahu.Pokud tě můj inzerát alespoň trochu zaujal, tak se budu těšit na tvou odpověd :) Přeji krásný den :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 48 let, Praha
žena, 30 let, Praha
žena, 50 let, Most

Seznamka - muži

muž, 55 let, Brno
muž, 49 let, Brno
muž, 43 let, Praha