Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  52 let | Brno
Hledám fajn pohlednou blondýnu nebo cernovlasku z Brna ve věku 35 až 49 let, která bude mít štíhlou drobnější postavu pro pěkný pohodový vztah ne ʂȩӽ. Měla by jsi být příjemná v pohodě mladá žena. Já nabízím totéž co pozaduji. Milý chlap z Brna. Je mě 51 let, ale vypadám na 30 let. Zájmy: Hudba, koncerty, natáčení videí, tvorba vlastních webových stránek, historie,, Pilates, plavání, kultura.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  41 let | Praha
Hledám vážný vztah, ale kde se umíme bavit. Nejsem Čech, ale mluvím česky. Jsem vysoky.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  33 let | Ostrava
Ahoj, je mi 32 let. Hledám vážný vztah s mužem, který mě bude milovat, vážit si mě a respektovat mě. Ráda se věnuji sportu a vedu zdravý a aktivní životní styl. Nemám děti. Bydlím sama ve vlastním bytě. Zajímám se pouze o vážné vztahy. Pokud jsi také zájem o vážný vztah jako já, budu ráda, když se seznámíme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Děčín
Ahoj pohodářko štíhlé či tak akorát postavy ..... Rád se s Tebou seznámí 57/187cm - 90kg - SŠ - optimista a nekuřák. Baví mne slunko a léto, moře, procházky přírodou, četba, poslech hudby, motorismus … můžeš být z kraje Ústeckého, Libereckého, Středočeského, Prahy - ( cca. 50 - 62 let )
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Vsetín
Hledá se pověstná jehla v kupce sena,bytost upřímná,tolerantní existuje?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  47 let | Frýdek-Místek
Ahoj. Hledám fajn holku, partnerku na prožívání každodenních radostí i starostí, výlety nebo procházky se psy. Já 46 let, nekuřák
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Uherské Hradiště
Hledám spríznenou dusi pro Zivot. Mezimé vlastnosti patrí slusnost, poctivost,zodpovednost. Ve vztahu uznavam vzajemnou vernost. Mit hezky vztah bez intrik, byt si navzajem oporou.Ti co by nemeli problem byt ve vztahu a vypisovat si dale na seznamce nez ukonci vztah, tak at se neobtěžuji psat. Takoveho cloveka bych si nikdy nevazila!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  55 let | Praha
Když najdeme někoho, jehož podivnost je slučitelná s naší, spojíme se s ním a upadneme do vzájemně se uspokojující podivnosti a nazýváme to láskou .... Opravdovou láskou.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 55 let, Zlín
žena, 70 let, Praha
žena, 38 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 23 let, Hradec Králové
muž, 48 let, Hradec Králové
muž, 47 let, Praha