Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  61 let | Praha
Pomůžeme náhodě ?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Hradec Králové
Homer hledá svojí Marge. Nemusíš mít modré vlasy, já také nemám jenom tři. Nemusíš mít velká prsa, já také nemám tak velké břicho. Můžeš být doma a starat se o děti, ale já nejsem jaderný technik. Také jako Homer nepiju, ale občas jsem stejné nemehlo jako on. Jsem o něco mladší než on, ale u tebe věk nerozhoduje. Tři děti nemám, ty je také mít nemusíš, to třeba časem :). Tak kdyby jsi chtěla poznat hodného, klidného, inteligentního a vtipného muže, neboj se napsat. Budu se těšit :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Praha
Ráda bych poznala nezadaného muže z Prahy a blízkého okolí. Mám ráda přírodu, výlety, turistiku, historii, poznávání zajímavých míst i věcí, divadlo, hudbu..., ale i pohodu doma a na zahradě. Hledám partnera na trávení volné času a později i společný život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  18 let | Karviná
Ahoj je mi 18 let můžem si užít spoustu radosti
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  35 let | Hradec Králové
Rád bych poznal hodné nazadané děvče, které je schopné poskytnout do vztahu věrnost, důvěru, oporu, lásku a hlavně toleranci k mým nedostatkům. Samozřejmě nabízím totéž :-) Výhodou bude, pokud ti něco říká esoterika. Také by bylo fajn, kdyby ses nebála přiložit ruku k dílu, třeba na chatě, ale neboj, betonovat zvládnu sám :-D Nebudu si rozumět s kuřáky (1-2x denně mimo domov je OK), častými sportovci, konzumenty čistě mainstreamu a voliči pravice. Neboj se napsat a prosím s fotkou ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Nymburk
Ahoj,mamina hledajici sympaticky protějšek 30-43let,pracujícího hodného. Nejlépe z vesnice. Chci najít štěstí lásku a rodiny život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  49 let | Most
Jsem matka tří dětí (25-21-14), která se stará o postiženého autistického syna (21) ,hledám touto cestou muže (49-52) který alespoň trochu ví co to obnáší a troufne si to s námi zkusit. Bude mi oporou, láskou , partnerem a kamarádem mým dětem, bude s námi rád trávit čas...Chodíme na ryby, na výlety.... Prosím jen vážně
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  70 let | . vybrat .
Hledám ženu na vztah. Praha od 63let nad 160cm snad vše vyjde.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 37 let, Turnov
žena, 39 let, Praha
žena, 40 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 60 let, Plzeň
muž, 41 let, Brno
muž, 34 let, Frýdek-Místek