Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  39 let | Olomouc
Pěkný den. Celkem pohledný a udržovaný muž, hledám ženu na seznámení a společné toulání se životem. Jestli hledáš také ozvi se
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  38 let | Praha
Ahoj. Chtěla bych se seznámit s mužem, který má vyřešenou minulost, vlastně i současnost, který ví, co chce a dodržuje sliby, který si váží sám sebe i okolí, rád se směje, je pohodový a má rád děti. To co hledám, tak i nabízím ;). Já 37 let mladá, 158 malá, se dvěma cácorkami. Máme rády výlety a procházky ;) zkus napsat a třeba si padneme do oka ;)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  46 let | Brno
Hledám přítele z Brna a okolí
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  23 let | Ostrava
Ráda bych zde našla někoho na společné trávení volného času, procházky do přírody s hafanem, posezení na dobré kávě/dýmce, nebráním se ani návštěvě kina a výletům kamkoli do přírody/ za památkami.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  34 let | Žďár nad Sázavou
Nehledám tu flirt a hrátky, nepiště mi takovéto nabídky a otázky do zpráv. Zároveň ani nevím, zda je tohle to místo, kde se dá potkat spřízněná duše, ale za zkoušku nic nedám. Je mi 34, jsem baculka (nebo taky postava krev a mléko), milá, pohledná a rozumná holka. Baví mě sport, cestování, výlety, příroda a filmy. Ráda bych tu našla člověka, s kterým bych si rozumněla Prosím příměřeného věku (plus mínus čtyři roky) a z rozumné vzdálenosti, svobodného a bez závazků.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Praha
Bydlím kousek od Prahy. Hledám ženu, které by nevadil život na vesnici. Nehledám zde flirt, ale vztah. Najdeme se?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  57 let | Klatovy
Ahojky , chceš mě poznat?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Jihlava
Princezna už nejsem a bílý koně mám 2, takže se spokojím s mužem, který je více doma v archetypu krále než princátka:) Mám poměrně svobodný život na statku na Vysočině, takže pokud by tu byl někdo, kdo už taky nepracuje od-do a z města ho to víc táhne do přírody, baví ho tvorba a budování..ráda jednoho poníka poskytnu:)
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 59 let, Brno
žena, 51 let, Kroměříž
žena, 28 let, Plzeň

Seznamka - muži

muž, 38 let, Náchod
muž, 41 let, Třinec
muž, 53 let, Hodonín