Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  52 let | Praha
Mimořádně pohodový empatický sympaťák = limitovaná edice z Prahy! Hledá zachovalou netělnatou a mentálně nevychýlenou jehlu v kupce sena...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  37 let | Mariánské Lázně
Hledám fyzicky dobře stavěného muže do 50 let s dostatkem volného času, mobilního a s chutí poznat šestatřicetiletou, štíhlou brunetku. Více napoví komunikace a vzájemné sympatie. Těším se!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  60 let | Praha
Štíhlá blondýna, SŠ, která se těšila na jaro ale spíše přichází opět zima,která si ráda zajde do divadla nebo do kina , na procházku nebo za sportem , se ráda seznámí se sympatickým mužem
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Hledám trvale spojení s Dominantní Paní, společný život, kde budu používán a žít a sloužit, podle Vašich představ, pravidel a přísných kritérií. Hledám, Vás, máte zájem, chuť a schopnosti mě nabídnout nástup u Vás? Prosím o odpověď, která umožní nástup u Vás Dominantní Paní k Vám do trvalé služby. Děkuji za zájem mě nabídnout novou formu života : " Společný život, kde budu používán a žít, podle Vašich potřeb, pravidel a představ. Ano. Nový společný život, kdekoliv Vy budete chtít, Má Paní.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  52 let | Jablonec nad Nisou
Hledám ženu z obyčejných nenafrněných poměrů,kvůli které si už nikdy nedám žádný inzerát.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  76 let | Praha
Ráda bych poznala upřímného, pohodového muže z Prahy, přiměřeného věku a vyšší postavy, který také hledá spřízněnou duši. Potěší zájem o procházky, výlety, kulturu - sdílení společných zážitků. Těším se na odpověď a více si můžeme popovídat pak případně po telefonu nebo při setkání.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  58 let | Praha
Hledám svého "holomáče". Tedy blondýna, ani vychrtlá nejsem. Rokera raději asi ne. Na motorce jezdit můžeš, ale pomalu, abych o tebe neměla strach. Asi spíše toužím potkat nějakého "turistu"/tuláka životem. Chlapa, co umí vzít za práci i ženské tělo. Cestování za hranice všedních dní už mě nebaví, spíše ráda pobývám v přírodě a na zahradě. Kolo, běžky, koloběžku zvládám. Běhání a plavání taky. Ozvi se. Snad spolu nějak splyneme.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  66 let | Přerov
Pěkný den,hledám štíhlou přítelkyni na dlouhodobý vztah.Nejlépe z Přerova ale není podmínkou
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 47 let, Kroměříž
žena, 57 let, Plzeň
žena, 60 let, Náchod

Seznamka - muži

muž, 50 let, Kladno
muž, 37 let, Zábřeh na Moravě
muž, 46 let, Kladno