Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

žena  39 let | Praha
Hledám muže, svobodného, bezdětného, který ví, co od života chce a má srovnanou minulost. Věk 39 - 42 let, který nezapomněl být lovcem a hlavně mužem, upřímný, věrný a spolehlivý. Prosim pouze s fotkou. Já svobodná, bezdětná, romantička, která by ráda založila rodinu.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  38 let | Ostrava
Ahoj, normální ženská na výlety a procházky ? Pak čas ukáže.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  66 let | Chrudim
Stále hledám přítele k seznámení,ale marně.Ozveš se se mi?Budeš možná ten,koho hledám.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  63 let | Písek
Milý deníčku....najde se tu aspoň jeden nezadaný, šikovný, pohledný mužský..Nejsem náročný člověk,ale prosím nepište mi mladší ročníky . nestojím o to.. ..Jarka
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  41 let | Česká Lípa
Cau. Koukam tu na show “Farmar hleda zenu”. Coz Ti predpokladam nic nerika:-D no kazdopadne vsichni tam hledaji lasku. A to je presne to, co hledam i ja. Ten pocit, kdyz se nemuzes dockat dalsi schuzky, motyli v brise, ruzovy bryle… nic jineho mi nechybi, tak jeste tenhle posledni stripek do skladacky, prosim ;-)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Ústí nad Labem
Odvážnou, vzdělanou a útlobokou. Jednu!
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  54 let | Praha
Hledám přítelkyni z Prahy a blízkého.okoli. Jsem muž 53/192 z Prahy. Baví mě divadlo, bowling, výlety, turistika, hory, moře.. mám rád bílé suché. Jsem silnější postavy. Trošku medvídek, který s tím něco chce udělat:-). Hnědé vlasy, hnědé oči, vyšší postava...
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  39 let | Kladno
jsem upřímná, nesnašim lez , miluju zvířata vylety do prirody ,jizdu na kole , jinak hledam vazny vztah ne jen pokec , nejsem žádná modelka proste normalni holka se smyslem pro humor a pohodu... pokud to máš stejně napiš budu ráda pokud maš zájem neboj se mě oslovit . Prosím ČTĚTE ODKUD JSEM!!!!
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 41 let, Louny
žena, 69 let, Praha
žena, 36 let, Pardubice

Seznamka - muži

muž, 56 let, Plzeň
muž, 58 let, Praha
muž, 52 let, Praha