Inzerát nenalezen.

Doporučujeme další inzeráty

muž  43 let | Trutnov
Najde se tady sympatická žena, která by uvítala občasnou, pravidelnou a dlouhodobou společnost prý sympatického, kultivovaného čtyřicátníka všestranných zájmů? Už teď se těším na Tvoji odpověď. PS: rozumná vzdálenost není problém (HK, Dvůr Kr., Trutnov, Náchod,..)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  30 let | Irsko
Momentálně žiji v Irsku, ale pocházím z Jižních Čech. Hledám někoho, kdo má smysl pro humor, vztah bere vážně a dokáže mít opravdu rád. Mám rád cokoliv co se dá dělat ve dvou ;) k tomu filmy, hudba, příroda, procházky, dovolený a poznávání. Pokud je tu nějaká slečna která má vyřešenou minulost a v tomto černobílém světě se stále dokáže usmívat, napiš. :)
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  64 let | Strakonice
Všechny pány nad 60 zdravím! Chtěla bych se seznámila s vyšším "klukem", který hraje fér a který by se rád potkával s úplně normální " holkou". Ráda, kromě jiných věcí, vyrážím za poznáním i odpočinkem, kulturou, a dalším. To další můžeme probrat u kávy.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  39 let | Praha
Ahoj, jsem 38 letý vysokoškolák, skromný, zajištěný, rozvedený, žijící v Praze. Mám rád srandu a sport. Rád bych poznal milou holku, která bere život s nadhledem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

žena  54 let | Ostrava
Někdo fajn na pohodovou dovolenou? Léto nebo podzim?
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  65 let | Praha
Mám rád cestování, moře, rekreačně kolo, lyže, plavání, kulturu, zahradu, společnost, kutilství, grilování, přátele, ... Jsem VŠ 64/170/72, nekuřák, zajištěný, s vyřešenou minulostí, zdravý, soběstačný, zručný řemeslník, zahradník i hospodyňka, bez dluhů, závazků, temné minulosti. Hledám férovou partnerku se sportovním duchem :-). Budu se těšit na odpověď jen s aktuálním fotem.
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  45 let | Strakonice
Hledam ženu na vážný vztah
DETAIL / ODPOVĚDĚT

muž  50 let | Humpolec
Hledám partnerku pro společný život.
DETAIL / ODPOVĚDĚT



Tyto inzeráty by tě mohly zajímat

Nebyl nalezen žádný odpovídající inzerát.


Seznamka - ženy

žena, 39 let, Turnov
žena, 48 let, Praha
žena, 48 let, Praha

Seznamka - muži

muž, 50 let, Praha
muž, 61 let, Kolín
muž, 59 let, Liberec