Sport : Seznamka : 43-49 let



MužLyžování 46 let Praha

TOP  24.4.2024

Ahoj, nějaká lyžařka na závěr sezony, třeba 3dny v Soldenu?

Hodila by se parťačka (parťák) na fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..) a/nebo venkovní běh (3-6km) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit, můžem si pomoct vzájemně. Ozvi se ;)

MužTenis 49 let Praha

TOP  21.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend French Open v Paříži s návštěvou nejen Roland Garros...

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Příjemný a akční muž hledá fajnovou a také akční ženu k zimním návštěvám přírody, prostě vyrazit někam na výlet po turistických značkách

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Parťačka (parťák) na běh a/nebo fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy cca 45, 178cm, 90kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit. Ozvi se :)

Hodila by se parťačka (parťák) na venkovní běh (3-6km) či fitko, případně občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina (?) Já - muž sportovní postavy i ducha, samozřejmě nekuřák, 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou. Venku už je a asi bude tepleji. Ozvi se :)

Rád bych poznal sportovně založenou zadanou ženu, která by měla chuť na pravidelné "tajné" společné vyjížďky na horském kole. Ideálně sever Brna. Najde se taková? Petr

MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…