Seznamka pro seniory : Sport : 60-66 let



Lyže se uklidily a je třeba vytáhnout kolo a botky na turistiku. Již nejsem "chrt", ale ani se životem neloudám. Najde se zde nějaká partnerka na pohodové kolování, turistiku a cestování ? Nezadaná, z Prahy, do 65, "přiměřené" hmotnosti a komunikativní. Jejím jediným smyslem života nejsou nekonečné telenovely, pejsek, kočička nebo jenom vnoučátka a není 100% hlídací babička. Vše v pohodě a především s humorem. Děvčata, žijeme jenom jednou.

Najde se tu cyklistka která by občas ráda prožila hezké pohodové chvilky na kole. Celá vysočina.

ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

Najde se sympatická kamarádka na projížďky v okolí Plzně?

ŽenaBadminton 64 let Praha

TOP  5.3.2024

Hledám spoluhráčku na badminton, jsem mírně pokročilá. 1 x týdně, nejraději Praha 5, mohu i ve všední dny.

Prý pohledná příjemná zena hleda přítele s bytem v Praze který bydlí sam, vytrvalostne plavubtj denně hodinku v nějakém bazénu nebo si můžu nechat postavit u vašeho domu třebanevrlky s protiproudem. Jaro plavu v Čechách léto konec kvůli silnici u moře nebo Lipna nebo Slaného bazénu v Praze. Písečné lom, u Boleslavi. . .hledám tez vztah nejen přátelství ilasku

Najde se tu chlap v mém věku na běhání a dlouhé výšlapy či vyjížďky na horském kole?

Hledám sportovně založeného parťáka (pohodově horské kolo, fitko, plavání) na výlety, dovolenou, ... Výhodou, ale ne nutně, m-m aktivního... Jen z Brna a nekuřák.

Hledám pohodovou kamarádku /kamaráda na sport. Jezdím na kole, na běžkách, mám ráda pěší turistiku. Jsem z Benešova (66let).

MužLyžování 64 let Brno

TOP  31.1.2024

Ahoj, aktivní šedesátník, 178/81, VŠ, nekuřák, všestranný sportovec (lyže, snowboard, tenis, kolo, golf, výlety, cestování atd) hledá kamarádku na lyže (rád bych ještě letos do Alp) a v případě vzájemných sympatií třeba i více :-) Mám stále duši kluka a nemám rád "blbou náladu". Lada