Sport : Seznamka : do 80 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám někoho na elektrokolo. Kratší výlety nebo i na více dní. Je mi 68 let, bydlim v Rokycanech. Taky ráda plavu.

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



MužLyžování 68 let Brno

TOP  26.1.2024

Ahoj. Hledám sportovně založenou ženu. V unoru, v březnu do itálie na lyže.

MužLyžování 59 let Praha

TOP  25.1.2024

Ahoj! Postrádá se lyžařka, pohodová nekuřačka, bez závazků (45-53), nejen na lyže, kolo, výlety, do kina, divadla i hospůdky, na lenošení z Prahy a okolí. Co takhle zajít zítra na kávu a třeba i naplánujeme lyžování v Itálii či jinde.

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužTenis 26 let Rumburk

TOP  24.1.2024

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na tenis, squash, stolní tenis. Jsem z Rumburka, nedělá mi problém dorazit kamkoliv. Vím, že tato výmluva je ženského typu, ale po dítěti se mi zkazila postava ?? Budu rád, za jakoukoliv zpětnou vazbu.

MužLyžování 60 let Praha

TOP  24.1.2024

Lyžuješ ráda? jsi trochu dobrodruh? pokud si odpovíš ano, ozvi se a příští týden brázdíme svahy v Alpách

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))

MužBadminton 36 let Ostrava

TOP  23.1.2024

Ahoj. Najdu tady parťačku na pravidelný badminton?

Hledám parťačku (nebo i dvě), která by ráda jela v polovině března na lyže (běžky) do Itálie do Livigna, autobusem do apartmánu.

MužBruslení 46 let Praha

TOP  19.1.2024

Nějaká milá, pohodová, vtipná holka na inline brusle by tu nebyla? :)