Sport : SeznamkaPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní



MužBadminton 48 let Praha

TOP  4.4.2024

Rad bych se obcas protahnul jinak a proto hledam nekoho treba na badminton. Na oplatku mohu vzit treba na lezeni.

MužTenis 49 let Praha

TOP  4.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend v Paříži s návštěvou Roland Garros...

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj, jsme posádka dračí lodě a hledáme nové členy a členky! Trénujeme každé úterý a čtvrtek mezi šestou až osmou večer v Hodkovičkách. Zkušenosti nejsou nutné, fyzická kondice a chuť na sobě makat rozhodně vítané. Vybavení půjčíme, takže stačí jenom přijít. Vedle tréninků a občasných závodů si občas společně zajdeme i na výlet, pivko, koncert nebo třeba bowling. Tak napiš, sezóna začíná a není na co čekat ;)

Nějaká fajn slečna (20-32) na společné vyjížďky v okolí Prahy? Ideálně silnice.

ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

MužTenis 48 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj, hledám lidi na hraní tenisu. Jsem hráč asi střední úrovně, můžu i přes den (kolem poledne). Ideálně Praha 8 nebo 6.

ŽenaSquash 69 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj někdo na squash , případně bedmas , pinčes ... hraji pro radost . Nejlépe někdo z Prahy 4

MužBojové 32 let Praha

TOP  30.3.2024

Po čase zkouším štěstí. Chtěl bych poznat partacku, která ovládá box, kickbox či nějaký jiný bojový sport. Ideálně z Prahy nebo aspoň z takové vzdálenosti, že by se tam dalo na pohodu dojet. Čím vyšší úroveň, tím lepší, ale začátečnická by též nevadila. Kdyžtak mi prosím napiš zprávu a víc si řekneme ve zprávách. :?-?)