Sport : SeznamkaHlavní město Praha



MužTenis 49 let Praha

TOP  4.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend v Paříži s návštěvou Roland Garros...

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Nějaká fajn slečna (20-32) na společné vyjížďky v okolí Prahy? Ideálně silnice.

MužTenis 48 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj, hledám lidi na hraní tenisu. Jsem hráč asi střední úrovně, můžu i přes den (kolem poledne). Ideálně Praha 8 nebo 6.

MužBojové 32 let Praha

TOP  30.3.2024

Po čase zkouším štěstí. Chtěl bych poznat partacku, která ovládá box, kickbox či nějaký jiný bojový sport. Ideálně z Prahy nebo aspoň z takové vzdálenosti, že by se tam dalo na pohodu dojet. Čím vyšší úroveň, tím lepší, ale začátečnická by též nevadila. Kdyžtak mi prosím napiš zprávu a víc si řekneme ve zprávách. :?-?)

MužTenis 56 let Praha

TOP  29.3.2024

Ahoj, někdo na tenis....třeba ještě dnes?Tom

V červnu k moři, třeba Španělsko nebo Itálie. Hledám fajn spolucestovatelku.

Příjemný a akční muž hledá fajnovou a také akční ženu k zimním návštěvám přírody, prostě vyrazit někam na výlet po turistických značkách

IT, trochu introvert, nekuřák, hledá ženu na společné cesty po barevných značkách a turistických trasách ......