Sport : Seznamka : do 80 letPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky



Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Ahoj, nekdo k vode, kdo se rad koupe Vek neresim

Lyže se uklidily a je třeba vytáhnout kolo a botky na turistiku. Již nejsem "chrt", ale ani se životem neloudám. Najde se zde nějaká partnerka na pohodové kolování, turistiku a cestování ? Nezadaná, z Prahy, do 65, "přiměřené" hmotnosti a komunikativní. Jejím jediným smyslem života nejsou nekonečné telenovely, pejsek, kočička nebo jenom vnoučátka a není 100% hlídací babička. Vše v pohodě a především s humorem. Děvčata, žijeme jenom jednou.

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na cyklistiku.

MužTenis 49 let Praha

TOP  7.4.2024

Hledám parťáka/čku k pravidelnému hraní… ideálně Praha 13…

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj, jsme posádka dračí lodě a hledáme nové členy a členky! Trénujeme každé úterý a čtvrtek mezi šestou až osmou večer v Hodkovičkách. Zkušenosti nejsou nutné, fyzická kondice a chuť na sobě makat rozhodně vítané. Vybavení půjčíme, takže stačí jenom přijít. Vedle tréninků a občasných závodů si občas společně zajdeme i na výlet, pivko, koncert nebo třeba bowling. Tak napiš, sezóna začíná a není na co čekat ;)

Nějaká fajn slečna (20-32) na společné vyjížďky v okolí Prahy? Ideálně silnice.

ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.