Sport : Seznamka : 36-42 let



MužBadminton 36 let Ostrava

TOP  23.1.2024

Ahoj. Najdu tady parťačku na pravidelný badminton?

ŽenaLyžování 40 let Praha

TOP  18.1.2024

Hledám někoho na běžky do Krkonoš a nebo na lyžování.

Parťáčka na běh, inline, kolo či lyže?

Vdaná sportující žena se souhlasem manžela hledá parťáka na běhání, saunu, cvičení, otužování. Ideálně příjemný sportovně založený usměvavý muž SŠ/VŠ mezi 36 a 50 lety, který uběhne bez potíží alespoň 10 km :-)

ŽenaLyžování 39 let Praha

TOP  7.1.2024

Sháním spolucestující na lyžařský zájezd s cestovkou do Itálie, středisko Aprica, případně Paganella, Tre Cimme nebo Kronplatz. 3 denní lyžování, polopenze, doprava - vše v ceně. Termínů je spousta, preferuji březen, lze i v únoru.

Pravidelně z Písku vyrážím na soutěže lodních modelářů, přičemž mohu nabídnout místo v autě dalšímu zájemci o tyto akce. Též můžeme společně s lodními modely chodit k vodě v Písku.

Ahojky, hledám přátelství, parťačku přibližně v mém věku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či procházky po horách anebo návštěva hradů, zámků, ..., kina, popovídání si o všem možném a nemožném. Vše je na společné domluvě a možností v danou chvíli. Je mi 41 let. jsem z Orlové. Budu se moc těšit. Petr Moravskoslezský kraj

ŽenaLyžování 40 let Praha

TOP  30.12.2023

Ahoj, hledám parťáka nebo parťačku na běžky do Krkonoš. Asi tak 25 km za den.

Ahoj, hledám kamoše či kámošku na výlety na kole. Po Praze nebo kdekoliv... Rád jezdím po setmění, nejlépe když prší nebo sněží, ale není podmínkou. Kolo mám jako rehabilitaci, ale ve dvou je to vždycky lepší...

MužBadminton 40 let Praha

TOP  23.12.2023

Hledam někoho nejlíp ženu na středně pokročilé úrovni která by mohla se mnou chodit hrát badminton nebo stolní tenis přes týden kolem oběda, nejlíp Praha 10 . Třebas HAMR.