Sport : Seznamka : 47-53 let



Parťačka (parťák) na posilovnu, fitko, či jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..), nebo venkovní běh (3-6km), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, centrum (?) Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou (můžu zajít skoro kamkoliv), pomoct se cvičením, nebo si pomoci vzájemně. Ozvi se :)

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)

MužTenis 48 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj, hledám lidi na hraní tenisu. Jsem hráč asi střední úrovně, můžu i přes den (kolem poledne). Ideálně Praha 8 nebo 6.

Je tu nějaká Vášnivá lyžařka, která by ráda ještě na jaře navštívila rakouský ledovec?

IT, trochu introvert, nekuřák, hledá ženu na společné cesty po barevných značkách a turistických trasách ......

Hledám parťačku na pěší túry, kterou baví chodit na túry 15-25km/den z Brna a okolí nebo Vyškova a okolí nebo se můžeme potkat i někde na trase (prakticky celá Morava). Nehledám manželku, ani milenku. Jde o ty túry :) Na kafé ani na krátkou testovací procházku nechodím. Nejde o mě. Jde o ty túry :)

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.