Sport : Seznamka : 50-56 let



Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)

MužTenis 56 let Praha

TOP  29.3.2024

Ahoj, někdo na tenis....třeba ještě dnes?Tom

MužLyžování 54 let Praha

TOP  15.3.2024

Ahoj, láká mě lyžování v Alpách, Francie, Meribel 23.3.-30.3. Slunce, prašan :) Přidáš se?

Hledám parťačku do posilovny. 55 let

MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

VOLEJBAL - KARLÍN - STŘEDA - 18:15 Smíšená parta, která hraje volejbal v Praze Karlíně u metra Florenc ve středu 18:15 - 20:00 hledá hráčky nebo hráče na doplnění volných míst. Na věku nezáleží. Hrajeme na dobré rekreační úrovni (5.-7. AVL; náhra za hlavu apod. ) a pár lidí se ještě vejde. Nehrajeme pro špičkový výkon, ale na druhé straně nás špatná hra nebaví. Příspěvky se platí paušálem cca 2500 za rok. Milan