Sport : Seznamka : 59-65 let



Ahoj, hledám parťačku na turistiku, případně kolo-elektrokolo, in-line. Nejradši turistiku u které dost fotím a natáčím na kameru, Takže žádná honička ale kochání se přírodou. Nejčastěji vyhlídková místa, zříceniny hradů... Nemusí to být jenom jednodenní výlet.

Hledám normální, pohodovou ženu na lyže do Alp, přiměřeného věku. Já 178/88/59let/VŠ, nekuřák, rozvedený, OSVČ. Nezávazné setkání před odjezdem možné.

KUŽELKY - Do týmu kuželkářů hrajících amatérskou ligu (hrajeme pro zábavu) cca 1x za 14dní (mino letní období), hledáme ideálně ženu/dívku, která by se chtěla stát součástí našeho týmy. Naše domovská kuželna je Astra na Zahradním městě. Uvítáme i hráčku/y bez předchozích zkušeností jen s talentem a chutí se postupně zlepšovat. Hrajeme tzv. 80 sdružených (40plné + 40dorážka) Těšíme se na nové členky (nebo i členy) týmu Hezký den všem Petr

Hledá se žena, taková správná, na lyže, běžky, kolo, taková do kecek i lodiček, třeba k moři a tak......

MužLyžování 65 let Praha

TOP  18.11.2023

Hledám parťačku, případně parťáka na běžky v ČR. Dřív jsem docela běhal, chci se k tomu vrátit. Nebaví mě jezdit sám. Jsem časově svobodný, mohu i v týdnu. Mirek

MužLyžování 63 let Praha

TOP  13.10.2023

Ahoj. Hledám sympatickou spolulyžařku na případně i dost prodloužené víkendy v Rakousku nebo Itálii, případně týdny ve Francii. Termíny dohodneme podle chuti a předpovědi. Moc rád lyžuju, ale chybí mi k tomu spřízněná duše, neb lidi kolem mne sice taky jezdí na hory, ale podstatně míň než já. A taky život se sportovním děvčetem by byl bezva. Těším se na Tvou odpověď a přeju Ti skvělou nejen zimu.

Hledam kamaráda/ kamarádku na vyjížďky na kole, ale klidně i na plavání, výlety, nebo na pivo. Život letí, kamarád mi bohužel zemřel a žena na nic z toho není . Jen rekreačne, na pohodu.