Sport : SeznamkaPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která by ráda zkusila Ferraty /začátečník/ , taky si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy. Prosím o fotku, kterou i já vyměním.

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



ŽenaBadminton 61 let Praha

TOP  31.3.2024

Parta 4 žen okolo 60 ráda uvítá ve svém středu hráče ... mužský prvek. Kdo ale skutečně hraje badminton.. Možnost pravidelného hraní v týdnu (nebo jako náhradníci ad hoc) 2 hodiny. Věk 60 - 65, z Prahy, kladný vztah k pohybu a nezadaní jako my (proč si dělat problémy). Zkusíme to a uvidíme jak si vzájemně vyhovujeme. Pokud ano případně možné další aktivity kolo, lyže, turistika. Tak chlapci honem pište ..Pozor nejde primárně o seznámení.

MužTenis 48 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj, hledám lidi na hraní tenisu. Jsem hráč asi střední úrovně, můžu i přes den (kolem poledne). Ideálně Praha 8 nebo 6.

ŽenaSquash 69 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj někdo na squash , případně bedmas , pinčes ... hraji pro radost . Nejlépe někdo z Prahy 4

MužBojové 32 let Praha

TOP  30.3.2024

Po čase zkouším štěstí. Chtěl bych poznat partacku, která ovládá box, kickbox či nějaký jiný bojový sport. Ideálně z Prahy nebo aspoň z takové vzdálenosti, že by se tam dalo na pohodu dojet. Čím vyšší úroveň, tím lepší, ale začátečnická by též nevadila. Kdyžtak mi prosím napiš zprávu a víc si řekneme ve zprávách. :?-?)

MužTenis 56 let Praha

TOP  29.3.2024

Ahoj, někdo na tenis....třeba ještě dnes?Tom

V červnu k moři, třeba Španělsko nebo Itálie. Hledám fajn spolucestovatelku.

Ahoj, hledám parťáky na kolo mtb na projížďky přes týden odpo po práci, příp. na celý den o víkendu (když nebudu na celý vik mimo Prahu), spise ze severu Prahy kvůli lepší domluvě. Máme tu jaro a počasí se snad už též umoudří na pohoda projížďky přírodou, navíc o víkendu začíná Vrkopa, tak už se jen domluvit a vyrazit;)

Hledám sympatickou štíhlou ženu přiměřeného věku. Aktivní, cestování, turistika, kultúra, ...

ŽenaLyžování 39 let Praha

TOP  16.3.2024

Sháním spolucestující na lyžování do Itálie, středisko Aprica, prodloužený víkend 22-24/3 (3denní lyžování) nebo na Velikonoce 4denní lyžování, středisko Civetta. Organizováno cestovní kanceláří

MužLyžování 54 let Praha

TOP  15.3.2024

Ahoj, láká mě lyžování v Alpách, Francie, Meribel 23.3.-30.3. Slunce, prašan :) Přidáš se?

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky