Sport : Seznamka



MužBadminton 48 let Praha

TOP  4.4.2024

Rad bych se obcas protahnul jinak a proto hledam nekoho treba na badminton. Na oplatku mohu vzit treba na lezeni.

MužTenis 49 let Praha

TOP  4.4.2024

Hledám tenisového parťáka nebo parťačku na první víkend v Paříži s návštěvou Roland Garros...

Parťačka (parťák) na posilovnu, fitko, či jiný sport (kruhák, TRX, HEAT, fitko..), nebo venkovní běh (3-6km), v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, centrum (?) Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou (můžu zajít skoro kamkoliv), pomoct se cvičením, nebo si pomoci vzájemně. Ozvi se :)

MužTenis 44 let Most

TOP  3.4.2024

Někdo na tenis v Mostě nebo případně v okolí? :) Docela dlouho jsem to nehrál (dříve jen rekreačně), takže zatím na rozpinkání to může být v podstatě kdokoliv (muž i žena, věk nerozhoduje cca 18-55). Později na zápasy spíše muž podobné výkonnostní kategorie. :) Více info po e-mailu. Předem díky za tenisové nabídky. :) Až někdo napíše, tak potřebuji tak týden na to, abych si dal do pořádku tenisovou výbavu. :D

Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)

Hodila by se parťačka (parťák) na fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..) a/nebo venkovní běh (3-6km) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit, můžem si pomoct vzájemně. Ozvi se ;)

Nějaká fajn slečna (20-32) na společné vyjížďky v okolí Prahy? Ideálně silnice.