Sport : Seznamka : 41-47 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám kamarádku, kamarádku s výhodami. Časem možná i víc. Ideálně druhého Vodnáře, Blížence, Váhu nebo Lvici. Zábava: hory, řeky, plachtění, vanlife, motorky, cestování, saunování, otužování, kolektivní sporty - nohejbal, volejbal.

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



MužBruslení 46 let Praha

TOP  19.1.2024

Nějaká milá, pohodová, vtipná holka na inline brusle by tu nebyla? :)

MužTenis 44 let Kladno

TOP  17.1.2024

Ahoj. Hledam spoluhrace/cku na tenis. Moje uroven je asi mirne pokrocila. Radek

Ahoj, nenašel by se tu sporťáček z Aše, který chodí, nebo by chtěl začít chodit (nejlíp pravidelně) plavat? Nejlíp někdo, kdo umí kraula a mohl bych se k němu přidat a měl by trpělivost, mě to taky naučit? Cestou mohu vyzvednout, nebo někam zajet :o).

Ahoj, kdyby měl někdo čas a chuť, uvítal bych někoho na dopolední sportování.. běh, kolo, stolní tenis, volejbal... nebo mě třeba někdo naučí něco nového?

Ahojky, hledám přátelství, parťačku přibližně v mém věku na cyklovýlety, cyklozájezdy, poznávaní jak okolí, tak cizích zemí, tůry či procházky po horách anebo návštěva hradů, zámků, ..., kina, popovídání si o všem možném a nemožném. Vše je na společné domluvě a možností v danou chvíli. Je mi 41 let. jsem z Orlové. Budu se moc těšit. Petr Moravskoslezský kraj

ŽenaSquash 44 let Praha

TOP  9.12.2023

Ahoj. Někdo lepší střední úrovně na squash na Hamru v Záběhlicích v týdnu mezi 17-19? Ideálně, když mu chuť sportovat vydrží déle než měsíc??.Petra, sportovní tip s chutí vyběhat se na kurtu, 45 let.

ŽenaOstatní... 44 let Praha

TOP  4.12.2023

Ahoj, hledám parťáka/parťačku na stolní tenis. Jsem žena z Prahy 9 a je mi 42 let. Pokud máš zájem, napiš.

MužLyžování 45 let Praha

TOP  4.12.2023

Praha -> Jizerky na běžky. Sonduji, kdo je Praha-sever nebo ne moc daleko při cestě a chtěl by si zajet na otočku na běžky do Jizerek. Raději v pracovní den brzy ráno. Tempo individuální, výlet na 3-4 hodiny.

MužLyžování 46 let Semily

TOP  21.11.2023

Ahoj, pokud se zde potuluje žena , která by ráda občas někam vyrazila do hor, nechť se ozve. Preferuji Krkonoše, to je moje domovina, zázemí mám, vše je jenom na domluvě, věkově 30-40 let, nejsem žádný závodník , spíš si to vychutnávám hezky v klidu a pohodě. Více už přes Whatsup, Mesenger.