Sport : Seznamka : 44-50 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



Kolo ještě čeká v garáži na pořádné jaro, ale asi už je čas se začít poohlížet, jestli ty první jarní kilometry najedu sám nebo s někým dalším. Hledám někoho na občasné vyjížďky po okolí Liberce, cca 2x týdně navečer po práci, do 50km. Žádný závodění, prostě na pohodu, zlepšení mizerné kondičky, protažení po celodenním sezení v kanclu a převážně mimo silnice (trekový e-bike).

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

MužLyžování 45 let Praha

TOP  28.1.2024

Na běžky někdy o víkendu, hledám protějšek - může být i začátečnice.

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))

MužBruslení 46 let Praha

TOP  19.1.2024

Nějaká milá, pohodová, vtipná holka na inline brusle by tu nebyla? :)

MužTenis 44 let Kladno

TOP  17.1.2024

Ahoj. Hledam spoluhrace/cku na tenis. Moje uroven je asi mirne pokrocila. Radek