Sport : Seznamka : 47-53 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

První dojem může být zásadní, avšak k poznání druhého nestačí ... Rád sportuji, cestuji, chodím za kulturou, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju občas ve společnosti a nekouřím. Mám rád zvířátka, nejvíc pejsky...nedávno jsem musel nechat uspat svoji nemocnou holčičku. Osobnost: ESFJ Temperament: Značně upovídaný a hyperaktivní



Ahojky hledám parťáka i parťačku na lyžovačku v Rakousku na velikonoční svátky. Jsem z Pardubic a ty můžeš být odkudkoliv..

Hledám parťačku na pěší túry, kterou baví chodit na túry 15-25km/den z Brna a okolí nebo Vyškova a okolí nebo se můžeme potkat i někde na trase (prakticky celá Morava). Nehledám manželku, ani milenku. Jde o ty túry :) Na kafé ani na krátkou testovací procházku nechodím. Nejde o mě. Jde o ty túry :)

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

MužPosilovna 52 let Ostrava

TOP  22.2.2024

Hledám někoho na společné návštěvy fitka, jsem začátečník ve dvou se to lépe táhne, dík za odpovědi.

Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

Ahoj neznámá dámo, chodím rekreačně běhat zhruba 2-krát týdně na Praze 5 nebo 6 příp. P13/17, cca 45-60 min. v jednom kuse. Nechceš se přidat? Co třeba na Hvězdě, na Ladronce? Nebo, prosím, navrhni. Děkuji. Na tempu se samozřejmě domluvíme předem.

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))