Sport : Seznamka : 48-54 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.



Ahoj, porozhlížím se po sympatickém protějšku na společné odpolední cyklo-projížďky. Jezdím cyklo-stezky a silnice 3. třídy v pohodové tempu. O víkendech možno celodenní výlety po ČR do vzdálenějších míst. Po vzájemné oboustranné dohodě možno i jiné sportovní aktivity. Nekuřák štíhlé postavy 49/180 z Kladna

Do termálů nebo na wellness, na vínečko i na ???.. Ale i na výlet, kulturu i tanec, nezávazně i závazně - ale pravidelně.. Kdo se přidá?

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

MužLyžování 48 let Praha

TOP  23.1.2024

Ahoj, hledam nekoho kdo by jel na lyzovacku do Alp na prodlouzeny vikend, muze vas by vice;))

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  11.1.2024

Ahoj, hledám pohodového parťáka/parťačku na pravidelné lezení na stěně? Smichoff, Chodov nebo Libeň. Lano a výbavu mám, spolehlivý. Klidně můžeš být začátečník.

VOLEJBAL - KARLÍN - STŘEDA - 18:15 Smíšená parta, která hraje volejbal v Praze Karlíně u metra Florenc ve středu 18:15 - 20:00 hledá hráčky nebo hráče na doplnění volných míst. Na věku nezáleží. Hrajeme na dobré rekreační úrovni (5.-7. AVL; náhra za hlavu apod. ) a pár lidí se ještě vejde. Nehrajeme pro špičkový výkon, ale na druhé straně nás špatná hra nebaví. Příspěvky se platí paušálem cca 2500 za rok. Milan

Ahoj známá/neznámá, na přelomu února a března mám v plánu Alpy (Rakousko, Itálie) rád bych tam s pohodovou a usměvavou lyžařkou, pokud se tu najde ? V případě sympatií můžeme i v červnu na Capa Verde :-) či jinam.

Najde se někdo z Prahy 9 a okolí na společné vyjížďky na kole? Horské nebo trekové, v klidu a pohodě... Nehledám závodníky :-)

MužOstatní... 50 let Praha

TOP  23.12.2023

Čau, jmenuju se Erik, mám 49 let, s kamarádkou (25) a kamarádem (48) hledáme čtvrtého parťáka do našeho bowlingového týmu. Hrajeme 4.ligu ABL (amatérské bowlingové ligy) v Praze. Liga opět začíná v únoru a hraje se jednou za cca 3 týdny. Hledáme osobu, která s bowlingem má už zkušenosti a dokáže naházet průměrně alespoň okolo 145. Kontaktní telefon na mě je -

Hledám spolujezdce/spolujezdkyní pro Mistrovství ČR v rally historických automobilů 2024.Uvítám finanční spoluúčast nebo manažerské schopnosti k zajištění sezony.