Sport : Seznamka



Wellness a Masáže: Ahoj, hledám zkušenou masérku na pravidelné masáže. Relax a uvolnění. Potřebuji uvolnit svaly, ale také mysl a odreagovat se. Nejde mi o ʂȩӽ, ale ȩrotice se nebráním. Vlastní prostory podmínkou. Na oplátku tě můžu vzít na wellness. Děkuji za nabídky.

Ahoj všem, rad zajdu třeba na kávu nebo prochajdu. Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.....

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na všechno co bude vzájemně vyhovovat oběma, běh, turistika, sport, vše na pohodu... hledám kamarádku :)

Ahoj všem tady, prostě jen tak, na volný čas, na cokoliv... na vše co bude vzájemně vyhovovat oběma, třeba i na kolo a za sportem... hledám kamarádku :)

Hodila by se parťačka (parťák) na fitko/posilovnu, občas jiný sport (kruhák, TRX, HEAT..) a/nebo venkovní běh (3-6km) v oblasti Pardubice Slovany, Drážka, Dubina, případně jinde po městě. Muž sportovní postavy 40+, 178cm, 85kg, s Multisportkou, vím jak cvičit, můžu poradit, můžem si pomoct vzájemně. Ozvi se ;)

Nějaká fajn slečna (20-32) na společné vyjížďky v okolí Prahy? Ideálně silnice.

MužTenis 48 let Praha

TOP  30.3.2024

Ahoj, hledám lidi na hraní tenisu. Jsem hráč asi střední úrovně, můžu i přes den (kolem poledne). Ideálně Praha 8 nebo 6.

Ahoj jmenuji se Pavel a hledám kamarádku na kolo ale varuji neujedu 100km bydlím v Chebu tak když se najde nějaká NEprofesionálka můžeme vyjet díky

MužBojové 32 let Praha

TOP  30.3.2024

Po čase zkouším štěstí. Chtěl bych poznat partacku, která ovládá box, kickbox či nějaký jiný bojový sport. Ideálně z Prahy nebo aspoň z takové vzdálenosti, že by se tam dalo na pohodu dojet. Čím vyšší úroveň, tím lepší, ale začátečnická by též nevadila. Kdyžtak mi prosím napiš zprávu a víc si řekneme ve zprávách. :?-?)

MužTenis 56 let Praha

TOP  29.3.2024

Ahoj, někdo na tenis....třeba ještě dnes?Tom