Sport : Seznamka : do 80 letPraha

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Jsem rozvedený pohodář, rád sportuji, cestuji, chodím do přírody, užívám kultury, poslouchám hudbu, dám si dobré jídlo, pomáhám potřebným, ... Alkohol piju střídmě ve společnosti a nekouřím. Své rodinné záležitosti mám vyřešené a moc rád bych našel ženu, která je naladěna na podobnou vlnu. Pojďme zkusit rande, třeba na procházku, kafíčko a popovídáme si nezávazně. Osobnost: ESFJ Temperament: Tak trošku hyperaktivní

vysoký, štíhlý, aktivně sportující, mladšího vzhledu hledá sportovně založenou ženu na sdílení společných zájmů, kolo ideálně z Prahy jižním-jihovýchodním směrem, běhání, v zimě třeba běžky

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.

Hledám hodnou partnerku na kolo (citybike). Mám kolo s 3 rychlostním nábojem. Jsem z Prahy 4 a jezdím z Braníka směr Krč, Modřany, Zbraslav. No a až stavaři dokončí opravu Barrandovského mostu, rád bych zajel po dlouhé době do Prokopského údolí. Když nebudu muset jezdit sám. Srdečně zdraví Viky



ŽenaBadminton 64 let Praha

TOP  5.3.2024

Hledám spoluhráčku na badminton, jsem mírně pokročilá. 1 x týdně, nejraději Praha 5, mohu i ve všední dny.

Prý pohledná příjemná zena hleda přítele s bytem v Praze který bydlí sam, vytrvalostne plavubtj denně hodinku v nějakém bazénu nebo si můžu nechat postavit u vašeho domu třebanevrlky s protiproudem. Jaro plavu v Čechách léto konec kvůli silnici u moře nebo Lipna nebo Slaného bazénu v Praze. Písečné lom, u Boleslavi. . .hledám tez vztah nejen přátelství ilasku

Hledám kamarády nebo kamarádky na kolo. Mám elektrokolo, ale jsem zvykla se přizpůsobovat takže na celodenní výlety 40 - 70 km není problém. Vícedenní výlety po Evropě vítány, nebo jen tak se projíždět po okolí Prahy 4 na půl dne je příjemné. Můžu také ve všední dny. Roz. nekuřačka 68/168/60 z Prahy 4 .

Hledám parťačku do posilovny. 55 let

MužOstatní... 49 let Praha

TOP  23.2.2024

Dobrý den, muž 48 hledá parťáka na stolní tenis 1 - 2x týdně (pouze v týdnu) a to v obci Klíčany, kde pronájem stolů je zdarma.

IT, trochu introvert, hledá ženu na výletování a v zimě někam do tepla k moři, kde si zaplavat v pořádných vlnách ...

ŽenaBadminton 39 let Praha

TOP  8.2.2024

Ahoj, hledám sportparťáky na badminton, přes týden odpo po práci. A ideálně ze severu Prahy, chodivám hrávat do Stepu;)

Ahoj... Jsem s lodí v Řecku... užívám si slunce, moře a pohodu ..Rád poznám pohodovou slečnu/ženu.. od kudkoliv která se přidá .. Na jaře popluju směr Lipary, Sardinie, Baleáry, Španělsko, Gibraltar..

MužLyžování 45 let Praha

TOP  28.1.2024

Na běžky někdy o víkendu, hledám protějšek - může být i začátečnice.

MužLyžování 59 let Praha

TOP  25.1.2024

Ahoj! Postrádá se lyžařka, pohodová nekuřačka, bez závazků (45-53), nejen na lyže, kolo, výlety, do kina, divadla i hospůdky, na lenošení z Prahy a okolí. Co takhle zajít zítra na kávu a třeba i naplánujeme lyžování v Itálii či jinde.

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Hledám sympatickou mladší trošku akční ženu která si občas šla zabruslit in line, nebo jen pěší výlet, auto výlet, ale i do kina, muzea, za kulturou. Nehledám vrcholovou sportovkyni , ale vše jen na pohodu. Aktuálně můžu více přes týden. Jsem z Prahy.