Sport : Seznamka : 40-46 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



MužLyžování 45 let Praha

TOP  4.12.2023

Praha -> Jizerky na běžky. Sonduji, kdo je Praha-sever nebo ne moc daleko při cestě a chtěl by si zajet na otočku na běžky do Jizerek. Raději v pracovní den brzy ráno. Tempo individuální, výlet na 3-4 hodiny.

MužLyžování 46 let Semily

TOP  21.11.2023

Ahoj, pokud se zde potuluje žena , která by ráda občas někam vyrazila do hor, nechť se ozve. Preferuji Krkonoše, to je moje domovina, zázemí mám, vše je jenom na domluvě, věkově 30-40 let, nejsem žádný závodník , spíš si to vychutnávám hezky v klidu a pohodě. Více už přes Whatsup, Mesenger.

MužOstatní... 44 let Tábor

TOP  14.11.2023

Pojď se otužovat! Sezona se již blíží a já bych moc rád našel nějakou příjemnou a veselou ženu (věk řešit nebudeme), která se taky občas noří do ledové vody a nebaví ji to samotnou. Pokecat, zasmát se a tak trošku promrznou. Vše na pohodu a s úsměvem. Najdu?

Hledám kamaráda z Prahy od 20 do 45 let, kterej by se mnou jezdil pravidelně, nebo občas na kole za Prahu směrem na Černošice, Dobřichovice...

Hezký den. Jmenuji se Michal. Rád bych poznal kamarádku, která by se mnou chodila na cvičení (hubnutí). Bohužel sem se k tomu nemohu dokopat ??. I když to mám nařízené lékařem ?? Tím nechci říct, že mám 150kilo??????. A nehlaste se všichni. Watsapp nebo Messenger urychlí domluvu. Hezký den... OL, PR, PV

Hledám (na)turistku s láskou k horám a touhou po dobrodružství. Odjakživa mě fascinovaly zdánlivě vzájemně se vylučující protiklady spočívající v pohlavní zdrženlivosti snoubící se s vášní. Proto hledám přátelství se vzácnou ženou, která se ještě po fyzické stránce plně neodevzdala muži, nehodlá tak učinit ani v blízké budoucnosti, ale přesto není citově chladná a ráda se objímá. Nekuřačku, bez záliby ve psech. Jsem pro každou neškodnou špatnost: Třeba právě večerní koupání se v jezeře jen tak.

Hledam ženu na sportovni aktivity.

ŽenaTenis 44 let Olomouc

TOP  15.9.2023

Hledám někoho, kdo by si občas rád zahrál rekreačně tenis a nefiguruje v žebříčku nejlepších hráčů světa, nebo spíš nefiguruje vůbec v žádném žebříčku hráčů tenisu. ;-)

Někdo do poslední letních dnů na kolo ? Anebo motivátor do fitka ? A jak se ochladí i saunu můžu...