Sport : Seznamka : 41-47 let

Doporučujeme

Jak se sem dostanu?

Ahoj všem, Mám rád cestování, sport, sluníčko, moře, kino, divadlo, relax v přírodě a dobre jídlo. Najdu někoho s podobnými zájmy?.



Pojď se otužovat! Sezona se již blíží a já bych moc rád našel nějakou příjemnou a veselou ženu (věk řešit nebudeme), která se taky občas noří do ledové vody a nebaví ji to samotnou. Pokecat, zasmát se a tak trošku promrznou. Vše na pohodu a s úsměvem. Najdu?

Jsem sportovně založený, zajištěny, rád lyžuji, kolo, feraty, ale umím i odpočívat. Rád poznám ženu podobných zájmů.

MužBojové 47 let Praha

TOP  9.11.2023

Někdo se zájmem o příležitostné sparingové zápasy v boxu nebo MMA?

Hezký den. Jmenuji se Michal. Rád bych poznal kamarádku, která by se mnou chodila na cvičení (hubnutí). Bohužel sem se k tomu nemohu dokopat ??. I když to mám nařízené lékařem ?? Tím nechci říct, že mám 150kilo??????. A nehlaste se všichni. Watsapp nebo Messenger urychlí domluvu. Hezký den... OL, PR, PV

MužOstatní... 47 let Brno

TOP  31.10.2023

Kluk 46 let hledá fajn ženu 40-52 let která by si občas zahrála pinec

Hledám (na)turistku s láskou k horám a touhou po dobrodružství. Odjakživa mě fascinovaly zdánlivě vzájemně se vylučující protiklady spočívající v pohlavní zdrženlivosti snoubící se s vášní. Proto hledám přátelství se vzácnou ženou, která se ještě po fyzické stránce plně neodevzdala muži, nehodlá tak učinit ani v blízké budoucnosti, ale přesto není citově chladná a ráda se objímá. Nekuřačku, bez záliby ve psech. Jsem pro každou neškodnou špatnost: Třeba právě večerní koupání se v jezeře jen tak.

Hledam ženu na sportovni aktivity.

Zima už pomalu klepe na vrátka a já se hodně moc těším na sjezdové lyžování, rád bych cestoval s milou dámskou společností, nejsem závodní lyžař spíš sjedu jakýkoliv kopec a dole se rád potkám u lanovky. Tomáš z Liberce

ŽenaTenis 44 let Olomouc

TOP  15.9.2023

Hledám někoho, kdo by si občas rád zahrál rekreačně tenis a nefiguruje v žebříčku nejlepších hráčů světa, nebo spíš nefiguruje vůbec v žádném žebříčku hráčů tenisu. ;-)